2 УЕБИНАРА: КАКВО Е ВАЖНО ДА ЗНАЕМ ЗА МЪЖЕТЕ + ЖЕНСКИ МАГНЕТИЗЪМ

Добре дошла! Аз съм Марина, любовният психолог на жените. Също като теб, връзката с мъжа и любовния ми живот са важни. Предполагам, че и ти като мен, изпитваш трудности и имаш своите разочарования и може би си и малко уморена и обезверена. Чувам те! Тук си на правилното място, ако искаш:

 

 

♥ Мъжът да ти дава внимание и близост постоянно, а не да е ту топъл, ту студен и да си в едно състояние на обърканост

♥ Да се усещаш привлекателна и да грабваш вниманието на мъжа с лекота

♥ Да бъдеш ухажвана и третирана с уважение и като ДАМА

♥ Твоите чувства да бъдат чути и уважавани

♥ Да имаш доверие в мъжа, че може да се справите с бурните емоции, които всяка връзка има

♥ Да бъдеш питана какво е ценно за теб, да усещаш любопитството и грижата на мъжа до теб

♥ Да бъдеш докосвана с обич и да усещаш, че си желана, а не досадна

 

 

Имаш нужда да си свързана с личната си сила, с женската си същност и вътрешна отвореност и доверие, ако искаш да бъдеш ценна жена, която да въздейства на мъжете, която да избира мъже, които да дават за нея, да я обгрижват, да гравитират около нея. Имаш нужда да разшириш осъзнатостта си за любовните връзки и какво всъщност работи за пълноценен любовен живот.

 

 

Ето защо, събрах за теб ключова и полезна информация в 2 уебинара, он-лайн, достъпни от всяка точка на света!

 

Уебинар Какво е важно да знаем за мъжете

+ Уебинар Женски магнетизъм

 

 

 

Тези уебинари са тази жена, която иска пълноценна любовна връзка, в която да е видяна, ценена и обгрижвана от мъжа, която иска да е свързана със своето женско самочувствие и харизма, без да се насилва толкова, да преценява всяко свое действие или да се чувства уморена и изхабена, борейки се за внимание и свързване. Ето и ключови теми от двата уебинара:

 

 

 

 

♥ Най-накрая ще имаш цялата картина за връзките и 4те ключови елемента на пълноценната любовна връзка

♥ Как да разграничаваш здравото мъжко от нездравото и така да си спестиш болка и разочарования

♥ Ще ти помогнат да научиш тънкости в общуването, за които никой не ти казва, които събуждат близостта във връзката

♥ Как да си свързана с личната си ценност и женска привлекателност, за да получаваш повече от мъжете и да спреш да насилваш нещата

♥ Как да не си изтощена в процеса на привличане на подходящия мъж

♥ Как да навигираш, когато той се отдръпва, за да го привлечеш обратно или да го пуснеш за добро

♥ Как да активираш женската си същност, за да гравитират мъжете около теб, без усилие и страх

 

 

 

Най-хубавото е, че ще имаш достъп веднага, няма да чакаш, директно над 4 часа качествено съдържание, с което да превключиш любовия си живот към добро! Имам един любим израз: Твоят мъж се движи към теб, защото ти се движиш към себе си! Това, което стои между теб и желаната ти връзка е действието! Без да действаш за себе си, ще ти е трудно да вдъхновиш мъжа да действа за теб. Мъжете действат за жени, които носят в полето си точно тази енергия: Аз действам за себе си! Аз вярвам, че има повече за мен и съм готова да дам за това и това очаквам и от мъжа до мен.

 

 

 

 

ВЗЕМИ ДВАТА УЕБИНАРИ: 60 ЛВ. 

Ето какво е нужно да направиш. Изпрати ми мейл на love@marinabayraktarova.com с твоето име и активен e-mail и аз ще ти изпратя информация за плащането, за да получиш уебинара, колкото се може по-бързо.

Понякога писмата ми попадат в спам. Ако до 1 един не си получила отговор от мен, моля те погледни в папка Спам или папка Promotions (gmail).

 

 

Ето какво споделиха дами, като теб, които минаха през моите програми, уебинари или консултации:


 

„Марина, ти променяш мен и живота ми, бавно, сигурно, тухла по тухла съграждам отново себе си и се изпълвам с вяра в жената, която съм и с обич към мъжете. Благодаря, че те има. П.“

 

 

„Благодаря Марина за ценните съвети, така са ми необходими в този тежък за всички период на самоизолация и още по труден период в личния ми любовен живот“ М.

 

 

„За първи път се чувствам истинска и ценна с всичките ми лудории и странности. Благодаря ти, че ме усети и прие. Това не го е правил никой психолог досега. Поне не като съм аз клиента. Благодаря ти за твоята истинност и голямо женско сърце. Ти отключваш моята искреност. Благодаря ти за нежните думи, ласкавия глас и подадената ръка. Ти си вдъхновение за нас да вярваме в себе си.“
Ирина

 

 

„Едновременно и ясно, и дълбоко, много ми допада погледа и подхода ти в тези теми!“ С.

 

 

„За първи път присъствам на твоя лекция и досега не бях запозната с работата ти, но се радвам, че те препоръчаха в момент, в който се чувствам доста объркана и несигурна във връзката си и имам нужда някой да ми отвори очите по конкретни въпроси.

 


 

ЗАЩО ДА МИ СЕ ДОВЕРИШ?

 

Марина Байрактарова е любовният психолог на жените. Вече шест години подкрепя жените по пътя да имат пълноценна любовна връзка, да си свързани с личната си ценност и женска същност, да имат доверие в себе си, да избират подходящия за тях мъж и да спрат да се изтощават и прераздават за любов. Подкрепя ги да са наясно със себе си и да разбират отношенията, както и ако преминават през ситуации на болезнена раздяла, развод, изневяра и конфликти.

 

♥ Практиката и е изцяло посветена на работа с жени. Както обича да казва: защитено пространство, само за жени, но не и против любящите, грижовни, силни, смели и достатъчно здрави мъже. Моите статии и видеа са докоснали хиляди жени в България и света, признат автор и консултант в престижни женски сайтове (iwoman.bg, dama.bg). Автор съм на редица уебинари: Женско свързване, Тайната на яйцеклетката, Пътят до пълноценна любовна връзка, Какво е важно да знаем за мъжете, Женски магнетизъм (как да си ухажвана жена).
♥ Част от програмата Art of Feminine Presence On-line Intensive 2020, Raychael Jane Groover (автор на книгата Силата да си жена)
♥ Пълноправен член на Българската Асоциация по Гещалт терапия в България, www.gestaltbagt.com
♥ Дипломиран гещалт терапевт към Българския Институт по Гещалт Терапия
♥ Дипломиран Психолог от Софийския Университет Св. Климент Охридски
♥ Сертифицирана за работа индивидуално и в група по метода на позитивната психотерапия при Ирина Кирякова
♥ Сертифициран треньор на женски групи и индивидуални консултации от Академия за треньори на Наталия Кобилкина

 

 

Заедно с това, че съм любовен психолог, аз съм и ЖЕНА. И като жена имах своите трудности, разочарования, болка и страхове в любовния си живот и това всъщност ми помага в моята практика, защото мога да се свържа с теб, но още повече мога да те подкрепя в процесите, които помогнаха на мен да извървя пътя от необвързана, уплашена и често прераздаваща се за мъжете – до омъжена, дълбоко ценена от мъжа до мен, получаваща обич, грижа и романтика дори след години връзка!

 

 

 

Вярвам, че жените може да активираме мъжете да гравитират около нас, да ни дават внимание, да чуват чувствата ни и да ни третират като ДАМИ, когато си върнем своята ценност, когато пуснем нездравите мъже и се обърнем към здравото и истински секси мъжко.

 

 

 

 

ВЗЕМИ ДВАТА УЕБИНАРИ: 60 ЛВ. 

Ето какво е нужно да направиш. Изпрати ми мейл на love@marinabayraktarova.com с твоето име и активен e-mail и аз ще ти изпратя информация за плащането, за да получиш уебинара, колкото се може по-бързо.

Понякога писмата ми попадат в спам. Ако до 1 един не си получила отговор от мен, моля те погледни в папка Спам или папка Promotions (gmail).

 

 

 

Плащането  се случва  он-лайн банкиране, ако имаш активирана тази услуга или във всяка каса на EasyPay, има ги в почти всеки голям хранителен магазин. След изпращане на снимка на платежното или на екрана на комп., ще получиш защитен линк с достъп до 2та уебинара веднага!

 

Понякога писмата ми попадат в спам. Ако до 1 един не си получила отговор от мен, моля те погледни в папка Спам или папка Promotions (gmail).

 

 

Тук съм за теб,

Марина

#твоятлюбовенпсихолог

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *