Вземи запис уебинар: Вaжното за нарцисизма (не всеки мъж е способен да обича)

 

Аз съм Марина Байрактарова, любовният психолог на жените. Вече 10 години подкрепям жените да имат яснота в любовния си живот, да осъзнаят с какви мъже имат отношения, да разбират дали са с нарцистичен мъж или имат нарцистична майка, баща, сестра, приятелка. Подкрепям ги по пътя на осъзнаване, грижа, приемане на объркването, болката, гнева, скръбта, която е натрупана в тях. Подкрепям жените да разпознават нездравото от здравото поведение, за да избират ангажиран, стабилен, загрижен за тяхното благополучие мъж.

 

Сърцевидна тема в моята практика е нарцисизма. Години посветих на дълбоко обучение и много мои клиентки ме помолиха да направя уебинар по темата, защото това, което им споделям не са го срещали никъде и им дава яснота и сила в любовния им живот.

 

Не всеки мъж е способен да обича! Научи полезното и важното за нарцисизма на достъпен език, за да си осъзната и да предпазиш себе си.

 

Нарцисите съществуват и изсмукват жизнеността ни. Чувстваме се объркани, „лудите“, неглижирани, пренебрегвани, изоставени, ранени, гневни. Подценяваме, колко много може да ни повлияе нарцистичния партньор, майка, баща, сестра, брат, приятелка. По темата се говори много, често на английски език. На български информацията е много оскъдна и това ме мотивира да случа този уебинар.

 

На уебинара:

♥ Какво иска нарциса и каква е неговата „обич“

♥ Кое е най-ключовото, за да разпознаеш нарциса

♥ Видове нарциси (да! Има повече от един вид и това е безценно да го знаеш)

♥ Защо сме привлечени от нарциси

♥ Как да си помогнем

 

ВЗЕМИ ЗАПИС НА УЕБИНАРА: 60 лв

 

Ето какво е нужно да направиш. Изпрати ми мейл на love@marinabayraktarova.com с твоето име и активен e-mail и аз ще ти изпратя информация за плащането, за да получиш достъп до уебинарa възможно най-бързо. Получаваш неограничен достъп до него

 

Понякога писмата ми попадат в спам. Ако до 1 един не си получила отговор от мен, моля те погледни в папка Спам или папка Promotions (gmail).

 

Ето какво споделиха дами, като теб, които минаха през моите програми, уебинари или консултации:

 

„Много ми е полезен. Напълно сигурна съм, че имам връзка с такъв човек. Опитвам няколко пъти да прекратя, но после се връщам. Сега съм отново в такъв период и срещата ми с теб е много полезна. Благодаря!“

 

 

 

„Намерих отговори на въпросите си в този уебинар, за което съм много благодарна!“

 

 

 

„Беше ми много полезен!“

 

 

ВЗЕМИ ЗАПИС НА УЕБИНАРА: 60 лв

 

Ето какво е нужно да направиш. Изпрати ми мейл на love@marinabayraktarova.com с твоето име и активен e-mail и аз ще ти изпратя информация за плащането, за да получиш достъп до уебинарa възможно най-бързо. Получаваш неограничен достъп до него

 

Понякога писмата ми попадат в спам. Ако до 1 един не си получила отговор от мен, моля те погледни в папка Спам или папка Promotions (gmail).

 

 

ЗАЩО ДА МИ СЕ ДОВЕРИШ?

 

Марина Байрактарова, любовният психолог на жените. Вече 10 години подкрепя жените да имат яснота в любовния си живот, да осъзнаят с какви мъже имат отношения, да разбират дали са с нарцистичен мъж или имат нарцистична майка, баща, сестра, приятелка. Подкрепя ги по пътя на осъзнаване, грижа, приемане на объркването, болката, гнева, скръбта, която е натрупана в тях. Подкрепя жените да разпознават нездравото от здравото поведение, за да избират ангажиран, стабилен, загрижен за тяхното благополучие мъж.

 

Образование, опит, сертификати:

♥ Практиката и е изцяло посветена на работа с жени. Както обича да казва: защитено пространство, само за жени, но не и против любящите, грижовни, силни, смели и достатъчно здрави мъже. Нейните статии и видеа са докоснали хиляди жени в България и света, признат автор и консултант в престижни женски сайтове (iwoman.bg, dama.bg).

♥ 10 години опит като любовен психолог

♥ Radiant Woman Program 2021, Embodied Feminine Institute

♥ Art of Feminine Presence On-line Intensive 2020, Raychael Jane Groover (автор на книгата Силата да си жена)

♥ Пълноправен член на Българската Асоциация по Гещалт терапия в България, www.gestaltbagt.com

♥ Дипломиран гещалт терапевт към Българския Институт по Гещалт Терапия

♥ Дипломиран Психолог от Софийския Университет Св. Климент Охридски

♥ Сертифицирана за работа индивидуално и в група по метода на позитивната психотерапия при Ирина Кирякова

♥ Сертифициран треньор на женски групи и индивидуални консултации от Академия за треньори на Наталия Кобилкина

 

 

Тук съм за теб,

Марина

#любовниятпсихологнажените

www.marinabayraktarova.com

 


 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *