Ключът към любовен живот спрямо твоите нужди

Здравей, Ценна,

Мило ми е, че си тук!

Каня те да забавиш, да забавиш, да забавиш. Да се свържеш с тялото си, с ударите на сърцето си, с женския си ритъм. Да поемеш дълбоко дъх и дълбоко да издишаш. Добре си дошла!

Във видеото днес на фокус е ключът към любовен живот, спрямо твоите нужди.

В началото се чувам малко тихо, но после се оправя.

Марина Байрактарова е любовният психолог на жените. Подкрепя жените да имат пълноценна любовна връзка, където получават внимание с лекота, чувствата им са чути и уважени, без да се изтощават и прераздават за мъжа. Подкрепя ги да са наясно със себе си и какво работи в отношенията, така че да имат ангажиран, стабилен, загрижен за тяхното благополучие мъж.

 

Вярвам, че жените може да активираме мъжете да гравитират около нас, да ни дават внимание, да чуват чувствата ни и да ни третират като ДАМИ, когато се свържем със своята ценност и цялостност, когато пуснем нездравите мъже и се обърнем към здравото и истински секси мъжко. И това е в сърцето на моята практика!

 

Предполагам, че и ти като мен, изпитваш трудности и имаш своите разочарования и може би си и малко уморена и обезверена. Чувам те! Имам решения за теб! На едно място съм събрала ключова информация, която е нужна на всяка жена по пътя към пълноценната любовна връзка и която е уморена да бъде объркана и разочарована от мъжете.

 

 

 

Важно: Понякога писмата ми попадат в спам папка. Ако след записване до 1 ден не си получила отговор от мен, провери в спам папката, или папка Promotions или ми се обади на 0899990474.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *