За страховете и излизането от връзка, която не ни удовлетворява

Здравей, Обична,

 

Хубаво ми е, че си тук!

 

Каня те да забавиш, да забавиш, да забавиш. Да се свържеш с тялото си, с ударите на сърцето си, с женския си ритъм. Да поемеш дълбоко дъх и дълбоко да издишаш. Добре си дошла!

 

 

Във видеото днес отговарям на въпрос на дама от групата ми Ценна~Красива~Обичана: „Какви са механизмите да излезем от връзка /в която дори има деца/, която не ни удовлетворява и да продължим напред без страхове, за да намерим щастието си.“

 

14.4.2021https://www.youtube.com/watch?v=eFSNTm8BEkM

 

 

Аз съм Марина Байрактарова, любовният психолог на жените. Подкрепям жените по пътя да имат пълноценна любовна връзка, да са свързани с личната си ценност и женска същност, да имат доверие в себе си, да избират подходящия за тях мъж и да спрат да се изтощават и прераздават за любов. Подкрепям те да си осъзната коя си и да разбираш какво работи в отношенията, както и ако преминаваш през болезнена раздяла, развод, изневяра, конфликти.

 

Вярвам, че жените може да активираме мъжете да гравитират около нас, да ни дават внимание, да чуват чувствата ни и да ни третират като ДАМИ, когато се свържем със своята ценност и цялостност, когато пуснем нездравите мъже и се обърнем към здравото и истински секси мъжко. И това е в сърцето на моята практика!

 

Предполагам, че и ти като мен, изпитваш трудности и имаш своите разочарования и може би си и малко уморена и обезверена. Чувам те! Имам решения за теб!  На едно място съм събрала ключова информация, която е нужна на всяка жена по пътя към пълноценната любовна връзка и която е уморена да бъде объркана и разочарована от мъжете.

 

 

Важно: Понякога писмата ми попадат в спам папка. Ако след записване до 1 ден не си получила отговор от мен, провери в спам папката, или папка Promotions или ми се обади на 0899990474.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *