Женско свързване – ключът към очароване и завръщане към себе си на подходящия мъж

ЗАПИС УЕБИНАР

ЖЕНСКО СВЪРЗВАНЕ

~ ключът да очароваш и завръщаш към себе си подходящия мъж

 

♥ Представи си да

имаш дълбоки и трайни любовни отношения, в които мъжът ти предлага съвместен живот, брак или деца, вместо да си изтощена от опити да водиш разговори с него, да разбереш какво се случва, а той постоянно да ти казва, че го притискаш

 

♥ Представи си да

имаш физическо и енергийно присъствие, с което да се усещаш привлекателна и да получаваш желаното внимание с лекота

 

♥ Представи си да

бъдеш третирана с уважение, като ДАМА и обгрижвана от мъжа до теб

 

♥ Представи си да

бъдеш избирана и ценена и да спреш да се доказваш пред мъжете, че връзката има шанс

 

♥ Представи си да

Знаеш как да преодоляваш ситуациите, в които мъжът се оттегля, не е сигурен или изчезва, така че да го привлечеш или да го пуснеш за добро

 

Познавам в дълбочина трудностите, които изпитваме в любовния си живот и във вътрешния си женски свят. Вярвам, че жените може да имаме отношения, в които получаваме грижа, уважение, нежност и разбиране на чувствата ни, когато пуснем нездравите мъже и се обърнем към здравото и истински секси мъжко. И това е в сърцето на моята практика!

 

Време е да научиш тънкостите на женското свързване!

 

НОВ УЕБИНАР

ЖЕНСКО СВЪРЗВАНЕ

~ ключът да очароваш и завръщаш към себе си подходящия мъж

 

По време на уебинара ще научиш тънкостите на женското свързване и това, което в дълбочина събужда мъжа да бъде очарован от теб, да се завръща при теб и да случва големи действия за теб (годеж, брак, деца), дори да не е готов напълно. Ще научиш как да се свързваш от място на автентична женска сила, без да играеш игри или да прилагаш стратегии.

 

Уебинарът включва работещи и ценни практики от световно известната Рейчъл Джейн Грувър (автор на книгата Силата да си жена) и нейната система Art of Feminine Presence, която завърших успешно тази година. 

 

Вярвам, че се вълнуваш, защото информацията ще ти бъде от полза всеки ден в любовния ти живот и нямам търпение да ти я споделя!

+

ВСЯКА ЖЕНА, КОЯТО ЗАКУПИ УЕБИНАРА ПОЛУЧАВА ПОДАРЪК УЕБИНАРА ТАЙНИТЕ НА ЯЙЦЕКЛЕТКАТА!

 

 

ВЗЕМИ УЕБИНАРА + получи подарък уебинара Тайните на яйцеклетката само за: 60 лв.

 

Ето какво е нужно да направиш. Изпрати ми мейл на love@marinabayraktarova.com с твоето име и активен e-mail и аз ще ти изпратя информация за плащането, за да получиш достъп до уебинарите възможно най-бързо.

Понякога писмата ми попадат в спам. Ако до 1 един не си получила отговор от мен, моля те погледни в папка Спам или папка Promotions (gmail).

 

Ето какво споделиха дами, като теб, които минаха през моите програми, уебинари или консултации:

 

„Марина, ти променяш мен и живота ми, бавно, сигурно, тухла по тухла съграждам отново себе си и се изпълвам с вяра в жената, която съм и с обич към мъжете. Благодаря, че те има.“

 

 

 

„Благодаря Марина за ценните съвети, така са ми необходими в този тежък за всички период на самоизолация и още по труден период в личния ми любовен живот.“

 

 

 

„За първи път се чувствам истинска и ценна с всичките ми лудории и странности. Благодаря ти, че ме усети и прие. Това не го е правил никой психолог досега. Поне не като съм аз клиента. Благодаря ти за твоята истинност и голямо женско сърце. Ти отключваш моята искреност. Благодаря ти за нежните думи, ласкавия глас и подадената ръка. Ти си вдъхновение за нас да вярваме в себе си.“

 

 

„Едновременно и ясно, и дълбоко, много ми допада погледа и подхода ти в тези теми!“

 

 

„Искам да ви изкажа очарованието си от вас и вашия начин на изразяване и докосване до най-дълбоките части на душата. Начинът по който ни поднасяте проблемите, решенията и взаимодействието между тях са възхитителни и лично мен ме грабват и поглъщат. Научавам много ценни уроци за себе си и мъжете, с които съм била във връзки. Надявам се при следващата ми връзка да успея да изразя и усетя себе си с целия пакет от информация който ми давате. Благодаря ви, че ви има!“

 

 

 

„Благодаря много за всичко, което сподели – изключително полезна информация, която чух за пръв път и съм силно повлияна.“

 

 

 

17MB-63 600

 

 

ЗАЩО ДА МИ СЕ ДОВЕРИШ?

 

Аз съм Марина Байрактарова, любовният психолог на жените. Вече 10 години подкрепям жените да имат яснота в любовния си живот, да осъзнаят с какви мъже имат отношения, да разбират дали са с нарцистичен мъж или имат нарцистична майка, баща, сестра, приятелка. Подкрепям ги по пътя на осъзнаване, грижа, приемане на объркването, болката, гнева, скръбта, която е натрупана в тях. Подкрепям жените да разпознават нездравото от здравото поведение, за да избират ангажиран, стабилен, загрижен за тяхното благополучие мъж.

 

♥ Практиката и е изцяло посветена на работа с жени. Както обича да казва: защитено пространство, убежище само за жени, но не и против любящите, грижовни, силни, смели и достатъчно здрави мъже. Моите статии и видеа са докоснали хиляди жени в България и света, признат автор и консултант в престижни женски сайтове (iwoman.bg, dama.bg). Автор съм на редица уебинари: Женско свързване, Тайната на яйцеклетката, Пътят до пълноценна любовна връзка, Какво е важно да знаем за мъжете, Женски магнетизъм (как да си ухажвана жена).

♥ Сертифицирана за работа индивидуално и в група по метода на Art of Feminine Presence, Raychael Jane Groover (автор на книгата Силата да си жена)

♥ Пълноправен член на Българската Асоциация по Гещалт терапия в България, www.gestaltbagt.com

♥ Дипломиран гещалт терапевт към Българския Институт по Гещалт Терапия

♥ Дипломиран Психолог от Софийския Университет Св. Климент Охридски

♥ Сертифицирана за работа индивидуално и в група по метода на позитивната психотерапия при Ирина Кирякова

♥ Сертифициран треньор на женски групи и индивидуални консултации от Академия за треньори на Наталия Кобилкина

 

Заедно с това, че съм любовен психолог, аз съм и ЖЕНА. И като жена имах своите трудности, разочарования, болка и страхове в любовния си живот и това всъщност ми помага в моята практика, защото мога да се свържа с теб, но още повече мога да те подкрепя в процесите, които помогнаха на мен да извървя пътя от необвързана, уплашена и често прераздаваща се за мъжете – до омъжена, дълбоко ценена от мъжа до мен, получаваща обич, грижа и романтика дори след години връзка!

 

Това не е късмет и е възможно за теб! Всичко е ангажимент и отговорност към теб самата! Част от мен не го вярваше, че е възможно. Затова не следвай тази част в теб! Тя те пази, но тя и те ограбва от обич и води до самота, изолация и една привидна самостоятелност, която тежи върху гърдите и раменете ти. По-добре рискувай и си дай шанс. Потърси подкрепа!

 

„Разликата между утеха и подкрепа е следната: Ако цветето ви е болно, защото се намира в тъмен килер и вие започнете да му говорите успокоителни думи, това е утеха. Ако го извадите от килера и го сложите на слънце, ако му дадете да пие и после му говорите, това вече е подкрепа“ Клариса Пинкола Естес

 

ВЗЕМИ УЕБИНАРА + получи подарък уебинара Тайните на яйцеклетката само за: 60 лв.

 

Ето какво е нужно да направиш. Изпрати ми мейл на love@marinabayraktarova.com с твоето име и активен e-mail и аз ще ти изпратя информация за плащането, за да получиш достъп до уебинарите възможно най-бързо.

 

Магични решения няма, но мога да ти предложа дълбока, смислена и ценна среща, след която няма да си същата и ще си по-близо от всякога до тази нахранваща обич. На едно място съм събрала ключовата информация, която ти е нужна, за да имаш пълноценна любовна връзка. Няма нужда да си повече объркана и разочарована от мъжете.

 

ВЗЕМИ УЕБИНАРА + получи подарък  уебинара Тайните на яйцеклетката само за: 60 лв.

 

Ето какво е нужно да направиш. Изпрати ми мейл на love@marinabayraktarova.com с твоето име и активен e-mail и аз ще ти изпратя информация за плащането, за да получиш достъп до уебинарите възможно най-бързо.

 

Важно: Понякога писмата ми попадат в спам папка. Ако след записване до 1 ден не си получила отговор от мен, провери в спам папката, или папка Promotions или ми се обади на 0899990474.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *