Женско свързване – ключът към очароване и завръщане към себе си на подходящия мъж

ЗАПИС УЕБИНАР

ЖЕНСКО СВЪРЗВАНЕ

~ ключът да очароваш и завръщаш към себе си подходящия мъж

 

 

♥ Представи си да

имаш дълбоки и трайни любовни отношения, в които мъжът ти предлага съвместен живот, брак или деца, вместо да си изтощена от опити да водиш разговори с него, да разбереш какво се случва, а той постоянно да ти казва, че го притискаш

 

♥ Представи си да

имаш физическо и енергийно присъствие, с което да се усещаш привлекателна и да получаваш желаното внимание с лекота

 

♥ Представи си да

бъдеш третирана с уважение, като ДАМА и обгрижвана от мъжа до теб

 

♥ Представи си да

бъдеш избирана и ценена и да спреш да се доказваш пред мъжете, че връзката има шанс

 

♥ Представи си да

Знаеш как да преодоляваш ситуациите, в които мъжът се оттегля, не е сигурен или изчезва, така че да го привлечеш или да го пуснеш за добро

 

Вярвам, че жените може да активираме мъжете да гравитират около нас, да ни дават внимание, да чуват и уважават чувствата ни и да ни третират като ДАМИ, когато си върнем своята ценност, когато пуснем нездравите мъже и се обърнем към здравото и истински секси мъжко.

 

 

Време е да научиш тънкостите на женското свързване!

 

 

НОВ УЕБИНАР

ЖЕНСКО СВЪРЗВАНЕ

~ ключът да очароваш и завръщаш към себе си подходящия мъж

 

 

 

По време на уебинара ще научиш тънкостите на женското свързване и това, което в дълбочина събужда мъжа да бъде очарован от теб, да се завръща при теб и да случва големи действия за теб (годеж, брак, деца), дори да не е готов напълно. Ще научиш как да се свързваш от място на автентична женска сила, без да играеш игри или да прилагаш стратегии.

 

 

Уебинарът включва работещи и ценни практики от световно известната Рейчъл Джейн Грувър (автор на книгата Силата да си жена) и нейната система Art of Feminine Presence, която завърших успешно тази година. 

 

 

Вярвам, че се вълнуваш, защото информацията ще ти бъде от полза всеки ден в любовния ти живот и нямам търпение да ти я споделя!

+

ВСЯКА ЖЕНА, КОЯТО ЗАКУПИ УЕБИНАРА ПОЛУЧАВА ПОДАРЪК УЕБИНАРА ТАЙНИТЕ НА ЯЙЦЕКЛЕТКАТА!

 

 

 

 

ВЗЕМИ УЕБИНАРА + получи подарък уебинара Тайните на яйцеклетката само за: 50 лв.

 

Ето какво е нужно да направиш. Изпрати ми мейл на love@marinabayraktarova.com с твоето име и активен e-mail и аз ще ти изпратя информация за плащането, за да получиш достъп до уебинарите възможно най-бързо.

Понякога писмата ми попадат в спам. Ако до 1 един не си получила отговор от мен, моля те погледни в папка Спам или папка Promotions (gmail).

 

 

 

 

 

 

Ето какво споделиха дами, като теб, които минаха през моите програми, уебинари или консултации:

 

„Марина, ти променяш мен и живота ми, бавно, сигурно, тухла по тухла съграждам отново себе си и се изпълвам с вяра в жената, която съм и с обич към мъжете. Благодаря, че те има.“

 

 

 

„Благодаря Марина за ценните съвети, така са ми необходими в този тежък за всички период на самоизолация и още по труден период в личния ми любовен живот.“

 

 

 

„За първи път се чувствам истинска и ценна с всичките ми лудории и странности. Благодаря ти, че ме усети и прие. Това не го е правил никой психолог досега. Поне не като съм аз клиента. Благодаря ти за твоята истинност и голямо женско сърце. Ти отключваш моята искреност. Благодаря ти за нежните думи, ласкавия глас и подадената ръка. Ти си вдъхновение за нас да вярваме в себе си.“

 

 

„Едновременно и ясно, и дълбоко, много ми допада погледа и подхода ти в тези теми!“

 

 

„Искам да ви изкажа очарованието си от вас и вашия начин на изразяване и докосване до най-дълбоките части на душата. Начинът по който ни поднасяте проблемите, решенията и взаимодействието между тях са възхитителни и лично мен ме грабват и поглъщат. Научавам много ценни уроци за себе си и мъжете, с които съм била във връзки. Надявам се при следващата ми връзка да успея да изразя и усетя себе си с целия пакет от информация който ми давате. Благодаря ви, че ви има!“

 

 

 

„Благодаря много за всичко, което сподели – изключително полезна информация, която чух за пръв път и съм силно повлияна.“

 

 

 

17MB-63 600

 

 

ЗАЩО ДА МИ СЕ ДОВЕРИШ?

 

Марина Байрактарова е любовният психолог на жените. Подкрепя жените по пътя да имат пълноценна любовна връзка, да са свързани с личната си ценност и женска същност, да имат доверие в себе си, да избират подходящия за тях мъж и да спрат да се изтощават и прераздават за любов. Подкрепя ги да са наясно със себе си и да разбират отношенията, както и ако преминават през болезнена раздяла, развод, изневяра, конфликти.

 

 

♥ Практиката и е изцяло посветена на работа с жени. Както обича да казва: защитено пространство, убежище само за жени, но не и против любящите, грижовни, силни, смели и достатъчно здрави мъже. Моите статии и видеа са докоснали хиляди жени в България и света, признат автор и консултант в престижни женски сайтове (iwoman.bg, dama.bg). Автор съм на редица уебинари: Женско свързване, Тайната на яйцеклетката, Пътят до пълноценна любовна връзка, Какво е важно да знаем за мъжете, Женски магнетизъм (как да си ухажвана жена).

♥ Сертифицирана за работа индивидуално и в група по метода на Art of Feminine Presence, Raychael Jane Groover (автор на книгата Силата да си жена)

♥ Пълноправен член на Българската Асоциация по Гещалт терапия в България, www.gestaltbagt.com

♥ Дипломиран гещалт терапевт към Българския Институт по Гещалт Терапия

♥ Дипломиран Психолог от Софийския Университет Св. Климент Охридски

♥ Сертифицирана за работа индивидуално и в група по метода на позитивната психотерапия при Ирина Кирякова

♥ Сертифициран треньор на женски групи и индивидуални консултации от Академия за треньори на Наталия Кобилкина

 

 

 

Заедно с това, че съм любовен психолог, аз съм и ЖЕНА. И като жена имах своите трудности, разочарования, болка и страхове в любовния си живот и това всъщност ми помага в моята практика, защото мога да се свържа с теб, но още повече мога да те подкрепя в процесите, които помогнаха на мен да извървя пътя от необвързана, уплашена и често прераздаваща се за мъжете – до омъжена, дълбоко ценена от мъжа до мен, получаваща обич, грижа и романтика дори след години връзка!

 

 

 

 

 

Това не е късмет и е възможно за теб! Всичко е ангажимент и отговорност към теб самата! Част от мен не го вярваше, че е възможно. Затова не следвай тази част в теб! Тя те пази, но тя и те ограбва от обич и води до самота, изолация и една привидна самостоятелност, която тежи върху гърдите и раменете ти. По-добре рискувай и си дай шанс. Потърси подкрепа!

 

 

 

 

 

„Разликата между утеха и подкрепа е следната: Ако цветето ви е болно, защото се намира в тъмен килер и вие започнете да му говорите успокоителни думи, това е утеха. Ако го извадите от килера и го сложите на слънце, ако му дадете да пие и после му говорите, това вече е подкрепа“ Клариса Пинкола Естес

 

 

 

 

 

 

 

ВЗЕМИ УЕБИНАРА + получи подарък уебинара Тайните на яйцеклетката само за: 50 лв.

 

Ето какво е нужно да направиш. Изпрати ми мейл на love@marinabayraktarova.com с твоето име и активен e-mail и аз ще ти изпратя информация за плащането, за да получиш достъп до уебинарите възможно най-бързо.

 

 

 

 

Магични решения няма, но мога да ти предложа дълбока, смислена и ценна среща, след която няма да си същата и ще си по-близо от всякога до тази нахранваща обич. На едно място съм събрала ключовата информация, която ти е нужна, за да имаш пълноценна любовна връзка. Няма нужда да си повече объркана и разочарована от мъжете.

 

 

 

 

 

 

ВЗЕМИ УЕБИНАРА + получи подарък  уебинара Тайните на яйцеклетката само за: 50 лв.

 

Ето какво е нужно да направиш. Изпрати ми мейл на love@marinabayraktarova.com с твоето име и активен e-mail и аз ще ти изпратя информация за плащането, за да получиш достъп до уебинарите възможно най-бързо.

 

 

 

Важно: Понякога писмата ми попадат в спам папка. Ако след записване до 1 ден не си получила отговор от мен, провери в спам папката, или папка Promotions или ми се обади на 0899990474.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *