Когато прочетох това, се натъжих…

Във видеото днес обръщам внимание как прекъсваме връзката си с мъжете и оставаме наранени и какво всъщност води до близост.

 

 

Закриляна, прегръщана с обич, ценена от любящ и силен мъж!

 

Да, това е възможно! И да, това е възможно за ТЕБ!

 

На 17 Септември от 19:30 – 21:30 ще съм на живо за теб (безплатно), в групата ми

Ценна~Красива~Обичана: https://www.facebook.com/groups/1018842991468191

и ще отговарям на твоите въпроси за женска същност и пълноценна любовна връзка. Ако четеш това след 17.9, имам добри новини. Ела в групата, за да гледаш записа!

 

 

Ако си преживяла трудни връзки с мъжете, ако си наранявана и се страхуваш да бъдеш сама, ако си се борила за внимание, грижа, закрила, ако си преживяла отношения, където мъжът не е сигурен, ту те иска, ту не те иска, изчезва внезапно или не задълбочава отношенията и особено, ако ти е трудно да потърсиш подкрепа и помощ, съмняваш се в себе си, тази среща ще е важна за теб.

 

 

Срещата ще те подкрепи по пътя да си закриляна, прегръщана с обич, ценена от любящ и силен мъж. Мъж, който се завръща при теб, който дава все повече и повече, с който може да се отпуснеш и почувстваш жена и заедно да градите дом и семейство.

 

 

Ще получиш повече от любовни насоки, ще получиш качествено внимание за ТЕБ, насоки на ТВОЙ въпрос и така, доколкото е възможно повече лично отношение.

 

 

  • Какво е нужно, за да участваш: Първо е важно да си част от групата Ценна~Красива~Обичана. Ето и линк: https://www.facebook.com/groups/1018842991468191
  • След това ела на 17 Септември, Четвъртък от 19:30 – 21:30 с конкретен въпрос към мен. Аз ще се включа на живо за теб и ще може да ми зададеш въпроса си и всичко това безплатно.
  • Не ми изпращай въпроси преди срещата. Ще отговарям на въпросите на жените, които са на живо с мен на 17.9 в 19:30 – 21:30. Ако четеш това след 17.9, имам добри новини. Ела в групата, за да гледаш записа!

 

 

Дори да нямаш въпрос, вярвам в споделената женска опитност и често въпросите на другите са и мои въпроси, които ми е трудно да изрека. Знам, че след повече от 5 години женски срещи и консултации, всяка присъстваща ще си тръгне обогатена и по-осъзната за любовния си живот.

 

 

Чакам те в групата:

Ценна~Красива~Обичана https://www.facebook.com/groups/1018842991468191

 

 

С обич,

Марина

 

Чувствай се свободна да поканиш и свои приятелки.

 

 

Марина Байрактарова е любовният психолог на жените. Вече повече от 5 години подкрепя жените да имат пълноценна любовна връзка, където получават внимание с лекота, чувствата им са чути и уважени и където мъжете се отнасят с тях като ДАМИ, без да се изтощават и прераздават за него. Подкрепя ги да са наясно със себе си и да разбират мъжете, както и ако преминават през ситуации на развод, изневяра и конфликти във връзката.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *