Как да разбереш дали един мъж има потенциал за пълноценна любовна връзка?

Здравей ценна,

 

Благодаря ти, че си тук!

 

 

 

Вземи уебинар: ПЪТЯТ ДО ПЪЛНОЦЕННА ЛЮБОВНА ВРЪЗКА (39лв.): http://marinabayraktarova.com/2020/04/16/уебинар-пътят-до-връзка/
Вземи пакет от 2 уебинара: КАКВО Е ВАЖНО ДА ЗНАЕМ ЗА МЪЖЕТЕ + ЖЕНСКИ МАГНЕТИЗЪМ (49лв.): http://marinabayraktarova.com/2020/02/20/празничен-пакет-2-уебинара/

 

 

Марина Байрактарова е любовният психолог на жените. Вече повече от 5 години подкрепя жените да имат пълноценна любовна връзка, където получават внимание с лекота, чувствата им са чути и уважени и където мъжете се отнасят с тях като ДАМИ, без да се изтощават и прераздават за него. Подкрепя ги да са наясно със себе си и да разбират мъжете, както и ако преминават през ситуации на развод, изневяра и конфликти във връзката.

 

 

♥ Практиката и е изцяло посветена на работа с жени. Както обича да казва: защитено пространство, само за жени, но не и против любящите, грижовни, силни, смели и достатъчно здрави мъже. Моите статии и видеа са докоснали хиляди жени в България и света, признат автор и консултант в престижни женски сайтове (iwoman.bg, dama.bg). Автор на груповата програма Академия Ценна~Красива~Обичана.

♥ Част от програмата Art of Feminine Presence On-line Intensive 2020, Raychael Jane Groover (автор на книгата Силата да си жена)

♥ Пълноправен член на Българската Асоциация по Гещалт терапия в България, www.gestaltbagt.com

♥ Дипломиран гещалт терапевт към Българския Институт по Гещалт Терапия

♥ Дипломиран Психолог от Софийския Университет Св. Климент Охридски

♥ Сертифицирана за работа индивидуално и в група по метода на позитивната психотерапия при Ирина Кирякова

♥ Сертифициран треньор на женски групи и индивидуални консултации от Академия за треньори на Наталия Кобилкина

 

 

 

С обич,

Марина

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *