3 грешки, които да не допускаме с мъжете

Здравей ценна,

 

 

Темата на днешните #любовнинасоки е кои 3 грешки да не допускаме с мъжете.

 

 

Искаш още ценно съдържание? Имам решения за теб!

 

Също като теб, връзката с мъжа и любовния ми живот са важни. Предполагам, че и ти като мен, изпитваш трудности и имаш своите разочарования и може би си и малко уморена и обезверена. Чувам те! Тук си на правилното място, ако искаш:

 

 

♥ Мъжът да ти дава внимание и близост постоянно, а не да е ту топъл, ту студен и да си в едно състояние на обърканост

♥ Да се усещаш привлекателна и да грабваш вниманието на мъжа с лекота

♥ Да бъдеш ухажвана и третирана с уважение и като ДАМА

♥ Твоите чувства да бъдат чути и уважавани

♥ Да имаш доверие в мъжа, че може да се справите с бурните емоции, които всяка връзка има

♥ Да бъдеш питана какво е ценно за теб, да усещаш любопитството и грижата на мъжа до теб

♥ Да бъдеш докосвана с обич и да усещаш, че си желана, а не досадна

 

 

Имаш нужда да си свързана с личната си сила, с женската ти същност и вътрешна отвореност и доверие, ако искаш да бъдеш ценна жена, която да въздейства на мъжете, която да избира мъже, които да дават за нея, да я обгрижват, да гравитират около нея. Имаш нужда да разшириш осъзнатостта си за любовните връзки и какво всъщност работи за пълноценен любовен живот.

 

 

Ето защо, събрах за теб ключова и полезна информация в записите на 2 уебинара:

 

Какво е важно да знаем за мъжете

+ Женски магнетизъм

 

 

 

Тези уебинари са тази жена, която иска пълноценна любовна връзка, в която да е видяна, ценена и обгрижвана от мъжа, която иска да е свързана със своето женско самочувствие и харизма, без да се насилва толкова, да преценява всяко свое действие или да „жертва“ себе си за мъжа. Ето и ключови теми от двата уебинара:

 

 

 

 

♥ Най-накрая ще имаш цялата картина за връзките и 4те ключови елемента на пълноценната любовна връзка

♥ Как да разграничаваш здравото мъжко от не здравото и така да си спестиш болка и разочарования

♥ Ще ти помогнат да научиш тънкости в общуването, за които никой не ти казва, които събуждат близостта във връзката

♥ Как да си свързана с личната си ценност и женска привлекателност, за да получаваш повече от мъжете и да спреш да насилваш нещата

♥ Как да не си изтощена в процеса на привличане на подходящия мъж

♥ Как да навигираш, когато той се отдръпва, за да го привлечеш обратно или да го пуснеш за добро

♥ Как да активираш женската си същност, за да гравитират мъжете около теб, без усилие и страх

 

 

 

Най-хубавото е, че ще имаш достъп веднага, няма да чакаш, директно над 4 часа качествено съдържание, с което да превключиш любовия си живот към добро! Имам един любим израз: Твоят мъж се движи към теб, защото ти се движиш към себе си! Това, което стои между теб и желаната ти връзка е действието! Без да действаш за себе си, ще ти е трудно да вдъхновиш мъжа да действа за теб. Мъжете действат за жени, които носят в полето си точно тази енергия: Аз действам за себе си! Аз вярвам, че има повече за мен и съм готова да дам за това и това очаквам и от мъжа до мен.

 

 

Защо да ми се довериш?

 

 

Заедно с това, че съм любовен психолог, аз съм и ЖЕНА. И като жена имах своите трудности, разочарования, болка и страхове в любовния си живот и това всъщност ми помага в моята практика, защото мога да се свържа с теб, но още повече мога да те подкрепя в процесите, които помогнаха на мен да извървя пътя от необвързана, уплашена и често „жертваща“ се за мъжете, до сгодена, дълбоко ценена от мъжа до мен, получаваща постоянно внимание и цветя, след 5 години връзка, а уж хубавото е само в началото!

 

Вярвам, че жените може да активираме мъжете да гравитират около нас, да ни дават внимание, да чуват чувствата ни и да ни третират като ДАМИ, когато си върнем своята ценност, когато пуснем нездравите мъже и се обърнем към здравото и истински секси мъжко.

 

Ето и какво споделя участничка за тези уебинари:

„Толкова много безценна информация получих за тази цена, направо уникално!!! За първи път се чувствам истинска и ценна с всичките ми лудории и странности. Благодаря ти, че ме усети и прие. Това не го е правил никой психолог досега. Поне не като съм аз клиента. Благодаря ти за твоята истинност и голямо женско сърце. Ти отключваш моята искреност. Благодаря ти за нежните думи, ласкавия глас и подадената ръка. Ти си вдъхновение за нас да вярваме в себе си.
И.

 

 

Вземи 2та уебинара Какво е важно да знаем за мъжете + Женски магнетизъм на празнична цена, по случай месеца на женското.

 

 

СПЕЦИАЛНА ЦЕНА: 69 ЛВ. 49 ЛВ.!

 

 

 

♥ Изпрати мейл с твоите имена на love@marinabayraktarova.com. След това ще получиш писмо с детайли за плащането. Плащането  се случва по банков път (офис или он-лайн банкиране) или във всяка каса на Easypay. След изпращане на снимка на платежното или на екрана на комп., ще получиш защитен линк с достъп до 2та уебинара веднага!

 

 

 

 

С обич,

Марина

#любовниятпсихологнажените

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *