Какво е важно да усещаме с мъжа, за да имаме пълноценна връзка

Здравей ценна,

 

Добре си дошла. Днес си говорим за това, какво е важно да усещаме с мъжа, за да имаме пълноценна връзка.

 

 

Аз съм Марина Байрактарова, любовният психолог на жените. Подкрепям жените по пътя да имат пълноценна любовна връзка, да са свързани с личната си ценност и женска същност, да имат доверие в себе си, да избират подходящия за тях мъж и да спрат да се изтощават и прераздават за любов. Подкрепям те да си осъзната коя си и да разбираш какво работи в отношенията, както и ако преминаваш през болезнена раздяла, развод, изневяра, конфликти.

Вярвам, че жените може да активираме мъжете да гравитират около нас, да ни дават внимание, да чуват чувствата ни и да ни третират като ДАМИ, когато се свържем със своята ценност и цялостност, когато пуснем нездравите мъже и се обърнем към здравото и истински секси мъжко. И това е в сърцето на моята практика!

Предполагам, че и ти като мен, изпитваш трудности и имаш своите разочарования и може би си и малко уморена и обезверена. Чувам те! Имам решения за теб!  На едно място съм събрала ключова информация, която е нужна на всяка жена, за да има пълноценна любовна връзка и която е уморена да бъде объркана и разочарована от мъжете.

 

 

Важно: Понякога писмата ми попадат в спам папка. Ако след записване до 1 ден не си получила отговор от мен, провери в спам папката, или папка Promotions или ми се обади на 0899990474.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *