ЗАПИС на уебинара: 5 ключа към пълноценна любовна връзка

Здравей ценна,
Благодаря ти за доверието и топлината, които усетих по време на уебинара. Благодаря ти, че се грижиш за голямото си женско сърце и си избрала по – трудния път, а именно да се осъзнаваш и лекуваш. Вярвам, че когато ние се движим към себе си и мъжът се движи към нас и това е проверено лично от мен и от моите клиентки. Това, че се появяваш за себе си е много важно, по-важно дори от крайния резултат. За мен е чест да бъда част от твоето лично пътуване. Гледай записа на уебинара ↓↓↓

 

 

 

 

Добре дошла в Академия Ценна ~ Красива ~ Обичана! Тя е създадена, за да ти помогне, ако:

♥  Стомахът ти е свит на топка от негово внезапно изчезване или напускане. Вътрешно изпитваш усещането, че някъде ти грешиш и постоянно се съмняваш в себе си

♥Постоянно мислиш за него, нямаш желание за нищо, животът ти е сякаш сив и трескаво търсиш причините какво, кога, как се обърка и защо ти се случва всичко това, отново!!!

♥ Измъчваш се от интензивни чувства на болка и гняв от поредния недостъпен, критичен, агресивен, неангажиран мъж

♥ Изморена си от доказване пред мъжа, че връзката има шанс

♥ Изтощена си от опити да водиш разговор с него, да разбереш какво се случва, а той постоянно ти казва, че го притискаш

♥ Измъчваш се от въпроса дали да останеш или да си тръгнеш, дали пък няма да попаднеш на същото…

Има начин да превключиш любовния си живот!

 

 

Може би в момента се съмняваш, че това е възможно за теб. Много добре познавам това усещане. Вярвам, че твоето сърце копнее за свързване и споделена обич, но това трудно може да се случи, ако си се пуснала по течението. Имам един любим израз: Твоят мъж се движи към теб, защото ти се движиш към себе си!

 

Преди 6 години рестартирах любовния си живот и оттогава знам в костите си, че без риск и лична работа нещата не се получават!!! Или продължаваш да се въртиш в един болезнен и уплашен кръг или рискуваш да си помогнеш и да си дадеш по-добър шанс!

 

Аз рискувах. Скочих в тъмни и неизвестни води. След 5 години групови тренинги, 2 години лична терапия и 4 години обучение по Гещалт терапия сега вече, сега вече, бера плодове. Сгодена съм и се чувствам  дълбоко обичана и ценена.

 

Това не е късмет и е възможно за теб!!! Всичко е риск и ангажимент към теб самата! Част от мен не го вярваше, че е възможно. Затова не следвай тази част в теб!!! Тя води до самота, озлобление и привидна самостоятелност, която тежи на гърба и раменете ти!!! По-добре рискувай и си дай шанс. Потърси подкрепа!

 

„Разликата между утеха и подкрепа е следната: Ако цветето ви е болно, защото се намира в тъмен килер и вие започнете да му говорите успокоителни думи, това е утеха. Ако го извадите от килера и го сложите на слънце, ако му дадете да пие и после му говорите, това вече е подкрепа“

Клариса Пинкола Естес

 

Магични решения няма, но мога да ти предложа дълбока, смислена и ценна програма, след която участвалите жени споделят:

 

♥ Чувстват се по – ценни и искат по лесно за себе си
♥ По-лесно поставят граници и казват Не
♥ Усещат се повече привлекателни, уверени в общуването с мъжете
♥ Превключват от доказване, че са достойна за мъжа, към мъжът да се доказва и да ги ухажва
♥ Не се лутат толкова и имат повече яснота за себе си и повече доверие в себе си и живота

 

Ето още обратна връзка:

 

♥♥♥

Академията, наистина, върши чудеса! Бих искала да споделя нещо ,което ми се случи преди минути.Купувах плодове и зеленчуци на пазара и почти бях привършила ,когато реших ,че трябва да си купя и копър.Продавачът беше мъж на около 30години и когато му отговорих,че не искам торбичка ,той излезе отпред до мен и ми каза ,че ще имам право на тази торбичка ,следващия път ,когато пазарувам от него и докато му се усмихвах мило ,торбичката ми с 1кг. кайсии се скъса и плодовете се разпиляха.Мъжът каза ,че ще ми помогне и събра всички плодове до един ,аз просто гледах през това време. Благодарих му, казах ,че е много мило от негова страна да направи това за мен и с взаимни пожелания за приятен ден се разделихме.Ако това се беше случило преди един месец,аз нямаше да позволя на този мъж да ми помогне и щях да си събирам разпиляното сама. Все още се чудя ,това ,аз ли съм или не съм ? Благодаря ти много Марина!

♥♥♥

Здравейте момичета! Искам да споделя с всички вас, че за мое щастие бях част от Академия за Любов, която организира Марина. За мен това беше много ценно и специално време, научих прекрасни и особено важни неща, отворих се към себе си. Всички практики са прекрасни и наистина работят!Благодаря ти, Марина за цялoто споделено знание! З.

♥♥♥

Сякаш точно за конференцията някой ми прати човек, който всъщност харесва такива форми като моите. И аз започнах наистина да вярвам, че съм хубава, независимо дали се показвам по сако и официални дрехи или съм спортна по кецове и раница.
И като заключение от цялото пътуване и емоции, разбрах/осъзнах, че искам мъж, който да се грижи за мен и да ме прави щастлива. Благодаря ти, Марина, за всичко, което научих от теб! М. няколко седмици след Академия за Любов“

♥♥♥

Благодаря, Марина! Ти ми помогна, да бъда по – мила, по – нежна, по-любяща, по – загрижена, грижовна, по-съчувстваща, по- толерантна към себе си. И някак автоматично отношението ми и мисълта ми за другите стана такава. Имам някаква …мекота. ..прекрасно е! БЛАГОДАРЯ ТИ!!!! Г. след участието си в Академия за Любов

 

 

КАК АКАДЕМИЯТА ТИ ПОМАГА? ОЧАКВАТ ТЕ ПРАКТИЧНИ НАСОКИ, РАБОТЕЩИ ПРАКТИКИ, ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ, ЖЕНСКО РАЗБИРАНЕ, КОИТО ТЕ ПОДКРЕПЯТ В ПРОЦЕСА НА:

 

 

♥ Какво е важно да знаеш за женската енергия и как тя ти помaга в любовния живот
♥ Какво е най-важното при изграждането на сърдечна връзка с мъжа
♥ Свързване с твоята уязвима част в теб, за да се отвориш за повече любов
♥ Осъзнаване на ограничаващите вярвания, които носиш за себе си от дете и които не ти позволяват да се отпускаш и наслаждаваш на себе си. Ще си тръгнеш с практика за тяхното трансформиране, която представям уникално за България.
♥ Какво е важно за жените и мъжете в отношенията и ясни насоки, с които да се чувстваш сигурна в любовния си живот
♥ И още специални медитации, с които да се свържеш със себе си и да събудиш женската си сила

 

Какво включва програмата:
♥ 4 он-лайн вечерни срещи на живо с мен от 18:30 – 21:30. Всяка среща включва ценна информация и практика, както и време за лично споделяне и насоки. Не се притеснявай, ако не може да се включиш на живо, ще има осигурен запис. Записите са достъпни за теб да ги гледаш неограничено за определен период.

 

НОВА ГРУПА ПРЕЗ МАЙ 2020!

Дати: 13 май, 20 май, 27 май, 3 юни

Час на срещите: 18:30 – 21:30. Дори да не може да се включиш на живо, ще имаш достъп до записите до 30 юни, неограничено!
♥ Допълнителни видеа за разбиране на мъжете и свързване с женската ти сила.
♥  1 месец подкрепа от мен и група прекрасни жени  в специална затворена фейсбук група, само за участничките в Академията. Участието е по-желание. Ценя твоята дискретност, ако не искаш да си част от фейсбук група.

 

Детайли за участие:
♥ Нужен ти е интернет и устройство (компютър/таблет/телефон/лаптоп)
♥ Активна електронна поща – цялата информация ще преминава през нея.

 

Цената на подобна програма, с над 12 часа на живо (он-лайн) съвместна работа + допълнителни видеа + неограничен достъп до записите седмици след приключване на програмата + подкрепяща фейсбук група, буквално любовен психолог на една крачка разстояние от теб, обикновено е над 700 лв! Включи се само >>>

 

♥  1 плащане от 180 лв./ 95 евро ♥

 

♥ За записване в Академията е нужно да ми изпратиш име, телефон, е-mail, директно на love@marinabayraktarova.com. Формата по-долу не е за записване в програмата. Нужно е да ми пишеш директно на love@marinabayraktarova.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *