Последен ден на 35

Днес е денят, в който изпращам моята 35 година около слънцето. Днес за последен ден ще съм на 35. Преди 5 години си мислех, че на 35 ще съм вече майка и ще съм родила. Малко тогава осъзнавах, че раждането се случва на много нива и днес вместо бебе, мога да кажа, че дълбоко родих себе си като личност, жена, индивидуалност, различност. Добре съм си дошла!

 

 

И съм дълбоко благодарна!

 

 

Днес съм тук и усещам, че съм тук. Днес усещам устойчивост в корема си, когато преди имаше свиване и треперене. Днес усещам тялото си и енергията си. Днес имам усещане за ЛИЧЕН ДОМ и в МОЯ ЛИЧЕН ДОМ чувствам сигурност, защита и ОБИЧ!

 

 

На 30 години направих скок и започнах да пътувам към себе си. Смел скок! Не бях подготвена! Просто скочих! От този период в мен остана една картинка на нощен град с голяма пълна Луна и на нея надпис: It’s time to take a risk, sweetheart или в превод Време е да рискуваш, миличка! И го направих! Ей така, наистина ей така!

 

 

По пътя се научих да оставам до болката си, да чувствам дълбокия си гняв, да плача за загубите си, да обичам нуждите си, да се свързвам с мен, другите и живота. Научих се да се доверявам и да получавам помощ, за да си създам устойчива вътрешна основа, за да се почувствам личност! Личност, която да не изоставям, а да избирам първа!

 

 

В моите 35 се свързах с личната си сила. Силата да рискувам да поискам повече за мен и вярата, че е възможно!

 

 

В моите 35 се отказах да се боря и да вярвам, че трябва да реша всичко сега и веднага. В моите 35 се оставих в неизвестното, в неудобното, в незнанието, здраво прегърнала себе си, с молитва в сърцето си и с ясното решение, че не мога да живея повече в постоянно съмнение към себе си!

 

 

В моите 35 се свързах със силата на отдаването и ангажирането.

 

 

В моите 35 се отворих за края, за завършването, за точката, която искаме или не искаме я има. За точката, която не може да бъде многоточие дори да ни се иска. Тя е точка и слага точка. И за първи път оставам с тъгата от слагането на точка! И в това оставане усещам и дълбока вяра и онова особено чувство за правилно.

 

 

Ако мога да сложа 1 изречение за моите 35 би било: Сърцето ми пусна корени!

 

 

А за моите 36? За моите 36 си пожелавам да се свързвам дълбоко с удоволствията, да дам място на Жената в мен да ме води! Времето е вътрешно разцъфтяване!

 

 

Благодаря ти, че си с мен в това пътуване. Аз те усещам. Една от най-големите ми благословии е моята практика и моите клиентки! Присъствието ви тук или нашите срещи напълват сърцето ми по един изключително специален начин. Няма аналог! Да се споделям тук е благословия и чест за мен! Благодаря ти, че те има! Благодаря ти за доверието! Благодаря ти, че пътят може да е понякога труден, но вече не е самотен!

 

 

Чакам ви мои 36! Добре сте ми дошли!

 

 

С обич,
Марина
#твоятлюбовенпсихолог

 

~~~~~

 

Марина е любовен психолог и гещалт терапевт. Подкрепя жените да преминават осъзнато и центрирано през ситуации на развод, изневяра и конфликти, да имат пълноценни любовни взаимоотношения, където се чувстват ценни, закриляни и дълбоко обичани, без да губят себе си и силата си.

 

~~~~~

 

Тук е за теб при:

♥ Кризи в любовния ти живот (изневяра, раздяла, конфликти)

♥ Преумора, изтощение, липса на енергия

♥ Осъзнаване и опознаване на жената, която си

♥ Изследване на бариерите и страховете ти в обичането и изграждането на интимност

♥ Трудности във връзката с твоите родители – неглижиране или липса на свобода и пространство, критика и отхвърляне, трудно приемане или казване на Не, незачитане

♥ Свързване с тялото ти и изразяване на твоята уязвимост

♥ Опознаване на дарбите и красотата ти

♥ Осъзнаване и преодоляване на вътрешната ти критика и страхове

♥ Разбиране какво имаш нужда в любовта и как да го изразяваш на мъжете до теб

♥ Свързване с чувствата ти и тяхното изразяване

♥ Изграждане на отношения с мъжете, в които да общуваш с тях, по начин, който сближава и увеличава любовта

 

~~~~~

 

Запиши се за лична консултация

 

mob: ‪089999 0474‬

e-mail: love@marinabayraktarova.com

Детайли за цени и условия: www.marinabayraktarova.com/индивидуални-програми/лична-консултация

 

 

 

♥ Искаш ли още вдъхновяващи и полезни материали от мен. Последвай линка и се регистрирай.

♥ Понякога една дума, изречение, ни докосват и замислят. Споделяй, това, което те докосва, така броят на докоснатите сърца расте!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *