Добре дошла 2019

Здравей #ценнакрасиваобичана,
Благодаря ти за присъствието, енергията и добратата, които сподели с мен през 2018!
Благодаря ти за истинската среща!
Благодаря ти, че вярваш в любовта, свързването, обичането и отворяш сърцето си за тях!

 

За мен 2018 е годината ми на промяна. Годината, в която косите ми са с цвят на пшеница. Годината, в която свих гнездо заедно с мъж, който ме обича, грижа го е за мен и дава за мен!!! Мъж, на който мога да се отпусна, който лекува връзката ми с мен.
2018 е годината ми на преход. Вече съм по-малко момиче и повече жена.
2018 е годината ми на финансово изобилие и разкош.
2018 е годината ми на среща и с моята самота. Нямах представа, че е в мен и че е толкова много! Нямах представя и че може да ме боли толкова много. Но знаеш ли, че най-големият парадокс беше, че колкото повече се свързвах със самотата си, толкова повече се сближавах с Боби и живота.

 

Днес знам, че избереш ли пътя на лечението и свързването със себе си, взаимността, близостта с любимия мъж, са възможни! Важно е само да не се отказваш!Да се появяваш все повече за себе си, да поглеждаш все повече към твоето дълбоко вътре и стъпка по стъпка да останеш и да се обикнеш.

 

Вместо пожелание ти споделям думите на любимата ми Луиз Хей.

 

Обичам и приемам себе си точно такава, каквато съм. Подкрепям себе си и се доверявам на себе си, независимо къде се намирам. Слагам ръка на сърцето си и усещам любовта в него. Знам, че в него има място за мен, да приема себе си тук и сега. Приемам моето тяло, тегло, височината, външността, сексуалността и моите преживявания. Готова съм да позволя на бъдещето да се случи. Аз съм великолепно изражение на живота и съм достатъчна, за да имам най-доброто! Приемам това за себе си! Приемам целостта. Аз съм си скъпа и ценя това, което съм!

 

Благодаря ти 2018!
Добре дошла 2019!

 

С обич,

Марина

#твоятлюбовенпсихолог

Marina 1st Page option 3

♥ Искаш ли още вдъхновяващи и полезни материали от мен. Последвай линка и се регистрирай.
♥ Понякога една дума, изречение, ни докосват и замислят. Споделяй, това, което те докосва, така броят на докоснатите сърца расте!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *