Истината да привлечеш подходящия мъж за ТЕБ

Здравей любима #ценнакрасиваобичана,

В днешните #любовнинасоки открито ти споделям какво стои зад привличането на подходящия мъж и малка промяна в мисленето, която да те подкрепи по пътя.

 

 

Готова ли си за движение към ТЕБ?

♥ Добре дошла в програмата Ценна~Красива~Обичана: www.marinabayraktarova.com/групови-програми/ценна-красива-обичана

Програмата е за теб, ако:

# Ти е трудно да изграждаш интимност и близост и често ти липсва мъжът до теб да се ангажира.

# Ти е трудно да изразяваш от какво имаш нужда и да казваш НЕ, защото се страхуваш, че ще го загубиш и ще останеш сама.

# Чувстваш, че попадаш на неподходящи мъже, мъже, които не са готови за обвързване, с които се виждаш рядко, живеете на големи разстояния и има много неяснота какви сте всъщност или които вече имат жена до себе си и ти си в ролята на другата, мъже, с които ти си активна и понякога се питаш, той въобще има ли интерес?

 

Програмата се състои от 4 вечерни (18:30 – 21:30) он-лайн срещи + допълнителни видеа и материали или общо над 13 часа, в които ще научиш ценна информация и полезни практики, които да те подкрепят в процеса на:

♥ Осъзнаване в каква енергия се появяваш в любовния си живот, която те отдалечава от близост и интимност

♥ Свързване с твоята уязвима част в теб, признаване на болката ти и лечение, чрез приемане на пътя ти

♥ Осъзнаване на ограничаващите вярвания, които носиш за себе си от дете и които не ти позволяват да се отпускаш и наслаждаваш на себе си. Ще си тръгнеш с уникална практика за тяхното трансформиране, която представям за първи път в България.

♥ Осъзнаване и свързване с нуждите и чувствата ти, което е най-важното при изграждането на сърдечна връзка с мъжа

♥ Разбиране какво е важно за жените и мъжете в отношенията и ясни насоки, с които да се чувстваш по-спокойна и уверена в етапите на ухажването и изграждането на интимност

♥ И още специални медитации, с които да се свържеш с тялото си, да се отделиш от родителите си, да събудиш женската си сила

 

Най-хубавото е, че може да се включиш от всяка точка на света, от уюта на дома си. Има осигурен запис на всяка среща, който може да гледаш неограничено дори две седмици след приключване на програмата + има осигурена бонус он-лайн групова среща след края на програмата само за въпроси и отговори. Повече детайли за програмата, как да се включиш, дати и цени: www.marinabayraktarova.com/групови-програми/ценна-красива-обичана

 

С обич,

Марина

#твоятлюбовенпсихолог

 

 

♥ Искаш ли още вдъхновяващи и полезни материали от мен. Последвай линка и се регистрирай.
♥ Понякога една дума, изречение, ни докосват и замислят. Споделяй, това, което те докосва, така броят на докоснатите сърца расте!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *