Границата между приемане на неговото НЕ и отстояване на твоите желания

Здравей #ценнакрасиваобичана,

 

Познато ли ти е мъжът до теб да ти каже НЕ и да ти е трудно да го приемеш и разбереш, защото желанието ти е голямо и важно за теб. Днес в #любовнинасоки те подкрепям как да преминеш през тези моменти и какво е важно да наблюдаваш и да се питаш.

 

 

Попадаш ли на мъже, които не са готови/не искат да се ангажират, или пък всичко е хубаво в началото и после той прекъсва, или пък толкова се съмняваш в себе си и страхуваш, че ще си тръгне, че си в постоянно напрежение, или пък си във връзка, но сякаш не те цени и зачита като жена! Ти си на правилното място, защото с радост ще ти споделя моята система за свързване с вътрешния ти женски свят, за да отвориш себе си и да привлечеш и задържиш подходящия МЪЖ!

 

♥ Академия за Любов – он-лайн програма за отваряне и свързване с твоето сърце. Тя се състои от 4 вечерни (18:3021:30) он-лайн срещи + допълнителни видеа и материали или общо над 13 часа, в които ще научиш ценна информация и полезни практики, които да те подкрепят в привличането и задържането на подходящия мъж за ТЕБ. Най-хубавото е, че Академията е он-лайн и може да се включиш от всяка точка на света. Разбери повече, като последваш линка >>> www.marinabayraktarova.com/групови-програми/академия-за-любов/

 

♥ Добре дошла на Лична консултация с мен, където топло и неосъждащо да погледнем твоята ситуация. Разбери повече тук: www.marinabayraktarova.com/индивидуални-програми/лична-консултация/

 

 

С обич,

Марина

#твоятлюбовенпсихолог

mb oct 2017

 

♥ Искаш ли още вдъхновяващи и полезни материали от мен. Последвай линка и се регистрирай.
♥ Понякога една дума, изречение, ни докосват и замислят. Споделяй, това, което те докосва, така броят на докоснатите сърца расте!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *