Даваш му пространство или неглижираш нуждата си от близост?

 

 

Здравей ценнакрасиваобичана,

 

Днес в #любовнинасоки ти споделям къде е границата между приемането на дистанция от страна на мъжа, за да не изглеждаш „нуждаеща се“ и неглижирането на твоята нужда от близост.

 

Извинявай за тихия звук. Най-добре да слушаш със слушалки. Благодаря ти!

 

 

Изморена ли си от любовния си живот? Попадаш ли на мъже, които не са готови да се ангажират или пък всичко е хубаво в началото и после той прекъсва, или пък толкова се съмняваш в себе си и страхуваш, че ще си тръгне, че си в постоянно напрежение или пък си във връзка, но сякаш не те цени и зачита като жена!

Ти си на правилното място, защото с радост ще ти споделя моята система за свързване с вътрешния ти женски свят, за да отвориш себе си и да привлечеш и задържиш подходящия МЪЖ!

Добре дошла в Академия за Любов. Тя се състои от 4 вечерни (18:30 – 21:30) он-лайн срещи + допълнителни видеа и материали или общо над 13 часа, в които ще научиш ценна информация и полезни практики, които да те подкрепят в привличането и задържането на подходящия мъж за ТЕБ. Най-хубавото е, че Академията е он-лайн и може да се включиш от всяка точка на света, а сега и по случай моя годеж, на специална цена. Започваме на 24 Януари. Включи се тук >>> www.marinabayraktarova.com/групови-програми/академия-за-любов/

 

Love Academy 2

 

С обич,

Марина
#твоятлюбовенпсихолог

Marina July

 

♥ Искаш ли още вдъхновяващи и полезни материали от мен. Последвай линка и се регистрирай.
♥ Понякога една дума, изречение, ни докосват и замислят. Споделяй, това, което те докосва, така броят на докоснатите сърца расте!

One Response so far.

  1. Марияна Димитрова казва:

    Много ти Благодаря Марина !Нямам думи ….Благодаря от сърце !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *