Често си мисля, че не съм важна за мъжете

 

 

Здравей #ценнакрасиваобичана,

 

Чувстваш ли се като даденост с мъжете до теб или пък че не си приоритет за тях, бързащи към следващото важно нещо, което очевидно не си ти. Аз лично познавам много добре това усещане и чувствата за болка и свиване, които го придружават.

 

Добрата новина е, че има начин нещата да се променят и да получаваш внимание и ангажираност от мъжете в живота си. Ключът е в теб, но иска постоянство и отдаденост да го случиш в отношенията си. Готова ли си да разбереш как?

 

 

НОВА ГРУПА АКАДЕМИЯ ЗА ЛЮБОВ ПРЕЗ МАРТ 2018 >>> Разбери повече за Академия за Любов

Ако си готова на вдъхновяващи действия за любовния си живот си добре дошла в Академия за Любов. Това е Oн-лайн академия от 4 срещи или 13 часа, в която ти споделям работещи практики и лечебни упражнения, за да привлечеш подходящия мъж и създадеш любящи отношения, в които има близост, взаимност, обич, в които той ти дава вниманието си, цените, желае и е готов да се ангажира. Започваме на 21 Март. Включи се сега на цена от 149 лв, вместо 179 лв. Разбери повече за Академия за Любов >>>

 Love Academy

 

С обич,

Марина
#твоятлюбовенпсихолог

June 2017 MB

 

♥ Искаш ли още вдъхновяващи и полезни материали от мен. Последвай линка и се регистрирай.

 

Понякога една дума, изречение, ни докосват и замислят. Споделяй, това, което те докосва, така броят на докоснатите сърца расте!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *