13 Любовни въпроси и 13 Любовни насоки

 

Добре дошла в света на #ценнакрасиваобичана,

 

Вярвам в свързването. Понякога чувам един въпрос от друга жена и си казвам „И аз това се питам. И аз съм била там“. В това видео ще чуеш 13 Любовни въпроса и ще получиш 13 Любовни насоки от Богините.

 

Вярвам, че насоките, които ще чуеш ще са ти полезни да преодолееш своите трудности и объркване в любовния си живот и мъжете.

 

 

 

Добре си дошла и на лична Среща с Богините, където цели 60 минути ще посветим на твоята лична любовна ситуация:

Среща с Богините

 

 

С обич,

Марина
#твоятлюбовенпсихолог

 

♥ Искаш ли още вдъхновяващи и полезни материали от мен. Последвай линка и се регистрирай.

 

♥ Понякога една дума, изречение, ни докосват и замислят. Споделяй, това, което те докосва, така броят на докоснатите сърца расте!

4 Responses so far.

 1. Лия казва:

  Нямам думи. На няколко места плаках. Прекрасно тълкуване на картите и мисля, че всяка жена, която гледа видеото, ще намери ценни насоки за своя любовен живот. Благодаря, прекрасна Марина!

 2. Лидия казва:

  Благодаря за видеото. Благодаря на дамите за техните въпроси, с които се свързах изцяло. Всеки един от тях витае в мислите ми от доста време и периодично излиза на дневен ред. Насоките и посланията от Богините бяха много точни. Има над какво да помисля и поработя със себе си. В случая, реших да пробвам нещо различно. Един сърфист яхнал вълната 🙂

 3. Десислава казва:

  Благодаря за прекрасното видео, Марина!
  Мерси, че откликна на търсенето и даде още от себе си!
  Аз открих отговорите на няколко свои въпроси чрез другите жени!

 4. Вили казва:

  Благодаря, Марина! Повече от възхитена съм! Зададох 1 въпрос, а освен за него, получих насоки за още толкова други мои запитвания. Толкова приятно и зареждащо е! Благодаря Ви, дами, за взаимната подкрепа! 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *