Опасният капан „Ако се раздавам за теб, няма да си тръгнеш“

Добре дошла в света на #ценнакрасиваобичана,

 

Ако си като мен, то може би в отношенията ти с мъжете често си действала спрямо една мисъл, която на пръв поглед изглежда естествена и грижовна „Ако се раздавам за него, няма да си тръгне“. Нали?

 

Вярвам, че като сърдечна жена, за теб е важно мъжът до теб да се чувства щастлив и може би вярваш, че ако се РАЗДАВАШ за него, той ще остане с теб.
НЕ! НЕ и НЕ! Няма по-пагубен начин да убиеш привличането в отношенията си и лесно да бъдеш поставена в категория само секс или да се чувстваш като даденост и да убиеш активността в мъжа от тази мисъл.

 

Защо? Споделям във видеото:

 

 

Последвай линка за детайли (актуални дати, цена, обратна връзка от участнички): он-лайн Академия за любов.

 

Ако си готова на вдъхновяващи действия за любовния си живот си добре дошла на ОН-ЛАЙН АКАДЕМИЯ ЗА ЛЮБОВ. 13 часа, в които ти споделям ценна информация, работещи практики и лечебни упражнения, с които да преодолееш бариерите си в обичането, да се свържеш със сърцето си, да отключиш женската си енергия, за да привлечеш подходящия мъж и да сътворите отношения на близост, свързване, взаимност, в които той те обожава, грижи се за теб, готов да се ангажира и в които се чувстваш #ценнакрасиваобичана.

 

Какво ще получиш:

 

  • 4 он-лайн срещи по 3 часа. Всяка среща ще включва ценна информация или практика, както и време за споделяне и лично отношение. Не се притеснявай, ако не може да се включиш, ще има осигурен запис. Записът може да го гледаш неограничено за определен период от време. Срещите са вечерни от 18:30 – 21:30 и се случват на живо и он-лайн.

 

  • Затворена фейсбук група, само за участничките в Академията, в която ще отговарям на въпроси и ще се подкрепяме заедно. Това означава 1 месец да имаш достъп до мен и да получаваш допълнителни ценни любовни насоки.

 

Последвай линка за детайли (актуални дати, цена, обратна връзка от участнички): он-лайн Академия за любов.

 

С обич,

Марина

#твоятлюбовенпсихолог

 

IMG 1

 

♥ Искаш ли още вдъхновяващи и полезни материали от мен. Последвай линка и се регистрирай.

 

♥ Понякога една дума, изречение, ни докосват и замислят. Споделяй, това, което те докосва, така броят на докоснатите сърца расте!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *