4 начина да се свържеш с женската си енергия

Добре дошла в света на #ценнакрасиваобичана,

 

Във видеото днес ще разбереш как аз разбирам женската енергия и 4 начина, с които да се свържеш с нея. Вярвам, че колкото повече си свързана с женската си енергия, толкова повече с лекота и удоволствие привличаш подходящия мъж и създаваш отношения на близост, свързване и обич.

 

 

Ако си готова да извървиш пътя от жената, която привлича емоционално неподходящи мъже, които не и дават внимание, романтика, любов, до жената, която привлича емоционално отворен мъж, който я цени и обича си добре дошла на Лична Консултация. Кликни за детайли ТУК.

Personal Consultation with Marina

С обич,

Марина

 

Аз съм Марина Байрактарова, Любовен психолог. Моите лични и групови програми помагат на развиващи се и сърцати жени, да преодолеят бариерите си в обичането, да се свържат с дарбите, сърцето и женската си енергия, за да привлекат подходящия мъж и да сътворят отношения с негоизпълнени с близост и взаимност, където той ги разбира, готов е да се развива и с него се чувстват #ценникрасивиобичани.

 

♥ Искаш ли още вдъхновяващи и полезни материали от мен. Последвай линка и се регистрирай.

 

♥ Понякога една дума, изречение, ни докосват и замислят. Споделяй, това, което те докосва, така броят на докоснатите сърца расте!

 

 

One Response so far.

  1. Маргарита казва:

    Страхотно видео, Марина! Много концентрирано и вдъхновяващо. Напоследък много ме преследва тази тема и ми се иска да го превърна в представление. За съжаление усещам много силно и мъжката разружителна енергия. Дори в най-битовите и ежедневни ситуации виждам как мъже със своята сила и его подтискат жените. А също така и жените, навлязли в мъжкия свят злоупотребяват с мъжките модели на поведение. Благодарност и дерзай!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *