Не бързай! Всичко се случва в най-подходящото време

Бързане, очаквания, изнервеност. Познавам ги много добре и честно казано се уморих от срещата ми с тях. И в тази умора се свързах с дълбокото усещане, колко ми е важно и в същото време, колко ми е трудно да съумявам да се подхранвам, да се грижа за вътрешния си свят, да си създадем вътрешен остров, на който мога да отида, за да храносмилам осъзнаванията си, чувствата си и където мога да седна на топъл разговор със себе си. Простичко да си припомня, че винаги ще съм до себе си.

 

Има една източна мъдрост, в която се влюбих от пръв поглед. Каквото и да правиш, забави го. Kаня те да се запиташ: Имаш ли нужда от грижа? Позволяваш ли си да посетиш вътрешния си остров на грижа, внимание, нежност към себе си? Позволяваш ли си да дадеш време на емоционалния ти стомах да храносмели чувствата и осъзнаванията, с които го захранваш? Позволяваш ли си да останеш на едно място, за да усетиш колко много път си извървяла? Позволяваш ли си да се прегърнеш и да си кажеш гордея се с теб, възхищавам се на вътрешната ти сила да се движиш към дома, заслужаваш един топъл шоколад, хубав масаж и време да ми разкажеш за пътя си.

 

Вперили поглед напред, понякога забравяме да затворим очи и да си благодарим за избора да виждаме със сърцето си. Забряваме да си казваме: Не бързай! Всичко се случва в най-подходящото време.

 

Всяка жена, която е поела по дълбокия път към вътрешния си свят е нужно да се научи да лагерува, да присяда в гората, да си пали огън, да присъства за себе си в тишина и обич и да диша.

 

 

Само така ще има сили да продължи, само така ще бъде способна да изгражда подхранващ съюз с другия, само така ще съумее да се радва на пътуването си. На 30тия ми рожден ден моите най-близки на сърцето ми приятелки, ми подариха картичка, която е пълна с толкова дълбоки думи на нежност, благодарност и обич, че дори години по-късно моите очи се пълнят със сълзи, когато я чета. Всяка дума в нея ме докосва, ме погалва, ме прегръща и стопля и ме учи да общувам със себе си по този начин. От това има нужда всяко сърце!

 

 

Дай си право да се свържеш с усещането, колко си важна за близките си, колко си ценна за тях, колко много сърца те обичат. И със силата, с която ти си ги прегръщала, и с нежността, с която ти си им говорила, прегърни себе си и дай на твоето сърце вътрешната си топлина и благодарност. Време е да бъдеш щедра и за него, време е да му бъдеш най-добра приятелка.

 

С обич,

Марина

#твоятлюбовенпсихолог

Аз съм Марина Байрактарова, Любовен психолог. Помагам ти да преодолееш бариерите си в обичането, да се свържеш със сърцето, чувствата си и женска си сила, за да привлечеш подходящия мъж и да сътвориш отношения с него изпълнени с интимност и взаимност, където той ти дава вниманието си, готов е да се ангажира и с него се чувстваш #ценнакрасиваобичана.

mb oct 2017

 

Попадаш ли на мъже, които не са готови/не искат да се ангажират, или пък всичко е хубаво в началото и после той прекъсва, или пък толкова се съмняваш в себе си и страхуваш, че ще си тръгне, че си в постоянно напрежение, или пък си във връзка, но сякаш не те цени и зачита като жена!

 

Ти си на правилното място, защото с радост ще ти споделя моята система за свързване с вътрешния ти женски свят, за да отвориш себе си и да привлечеш и задържиш подходящия МЪЖ! ДОБРЕ ДОШЛА НА БЕЗПЛАТНИЯ УЕБИНАР: ОТ НЕУДОВЛЕТВОРЕНА ДО ЩАСТЛИВО СГОДЕНА НА 10 ЯНУАРИ 2018, 19:00 – 20:30

 

ЗАПИШИ СЕ КАТО ПОСЛЕДВАШ ЛИНКА ИЛИ КЛИКНЕШ НА СНИМКАТА >>> ЗАПИСВАНЕ БЕЗПЛАТЕН УЕБИНАР

10.1.2018

 

 

♥ Понякога една дума, изречение, ни докосват и замислят. Споделяй, това, което те докосва, така броят на докоснатите сърца расте!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *