Когато мъжът се отдръпва или спира контакта

 

Добре дошла в света на #ценнакрасиваобичана,

 

Темата за отдръпването, дистанцията или внезапното прекъсване на контакта от страна на мъжа е много важна тема за мен и моите клинтки. Ето защо реших да запиша видео, в което да ти помогна да осъзнаеш какво помага и какво пречи в тази деликатна ситуация.

 

 

 

 

Във видеото разказвам и за он-лайн Академия за любов.

 

Академия за любов е подходяща за теб, ако попадаш на мъже, които не са готови/не искат да се ангажират или пък всичко е хубаво в началото и после той прекъсва, или пък толкова се съмняваш в себе си и страхуваш, че ще си тръгне, че си в постоянно напрежение, или пък си във връзка, но сякаш не те цени и зачита като жена!

 

Ти си на правилното място, защото с радост ще ти споделя моята система за свързване с вътрешния ти женски свят, за да отвориш себе си и да привлечеш и задържиш подходящия МЪЖ!

 

Добре дошла в Академия за Любов. Тя се състои от 4 вечерни (18:30 – 21:30) он-лайн срещи + допълнителни видеа и материали или общо над 13 часа, в които ще научиш ценна информация и полезни практики, които да те подкрепят в привличането и задържането на подходящия мъж за ТЕБ.

 

Най-хубавото е, че Академията е он-лайн и може да се включиш от всяка точка на света, а сега и по случай празниците, на специална цена от 129 лв. (тази цена няма да бъде никога повече и сега е моментът да се включиш). Започваме на 24 Януари >>> Академия за любов

 

С обич,

Марина

Любовен психолог

 

♥ Искаш ли още вдъхновяващи и полезни материали от мен. Последвай линка и се регистрирай.

 

♥ Понякога една дума, изречение, ни докосват и замислят. Споделяй, това, което те докосва, така броят на докоснатите сърца расте!

One Response so far.

  1. Силвия казва:

    Маринка, уникално видео! Едновременно и ясно, и дълбоко, много ми допада погледа и подхода ти в тези теми!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *