Запис Уебинар: 6 нездравословни поведения в мъжа пречат на емоционалната близост

Добре дошла в света на #ценнакрасиваобичана,

 

Благодаря ти, че си тук.

 

Този уебинар е за теб, ако в отношенията си с мъжете:

 

♥ Си насочвала вниманието си предимно върху другия. Постоянно си мислиш дали те харесва, какво да направиш, за да те хареса и пропускаш да се запиташ ти как се чувстваш в тези отношения и дали ТОЙ е подходящ за емоционално обвързване

 

♥ Имаш един глас, който постоянно ти нашепва, че е нужно да се стараеш и активно да заслужиш любовта на мъжа до теб (активна си в организирането на романтика и време заедно)

 

♥ Ти е липсвало внимание, грижа, романтика и често мъжа ти е казвал, че си „твърде емоционална“

 

♥ Си чувствала, че се интересува само от секс и не се отдава дългосрочно

 

Разбери кои 6 качества е важно да изследваш в себе си и в мъжа до теб, за да разбереш дали е подходящ за свързване, нежност, обич. 

Споделям ти и уникална информация за това какво е здравословно мъжко поведение, което ние жените често категоризираме като обратното! Тази информация може да подобри качествено отношенията ти с мъжа до теб!

Вярвам от цялото си сърце, че ще си тръгнеш по-осъзната, по-вярваща в теб и разбрана.

 

 

Ако си готова да извървиш пътя от жената, която привлича емоционално неподходящи мъже, които не и дават внимание, романтика, любов, до жената, която привлича емоционално отворен мъж, който я цени и обича си добре дошла на ОН – ЛАЙН Академия за любов #Ценнакрасиваобичана! Кликни за детайли ТУК.

С обич,

Марина

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *