На мисия съблазняване

Включвам се от уютния си кабинет на сърцето и душата с топли уроци по любов и отношения. Актуалната тема тази седмица е съблазняването. Разбира се, че решавам да проверя какво казва google по въпроса и той услужливо ми припомня, че съблазняването е да привличам с нещо приятно, тоест СЪБЛАЗНЯВАМ = ПРИВЛИЧАМ.

Забелязвам, че както в моя живот, така и в живота на моите клиентки понякога излиза равенството СЪБЛАЗНЯВАМ = ПРОСЯ, искам да взема, искам да получа. И естествено не ти харесва тази идея, нали? Ето защо удобно си казваш: Чакай малко, аз съм жена, нужно е мъжът да се постарае за мен? Да ме съблазни? Да покаже, че ме харесва? И за да не просим, удобно започваме да изискваме и да очакваме, скрити зад уж женското ни поведение. И това се превръща в следното: Искам да ме съблазниш! Направи нещо по въпроса да се почувствам жена! Дай ми, дай ми, дай ми!

Помни СЪБЛАЗНЯВАМ = ПРИВЛИЧАМ.

Трудно ми беше да си призная пред себе си, че всъщност това не е привлекателно женско поведение, а поведение на изгладняла, с ниско самочувствие, уморена жена. Жена, която е протегнала костеливите си напред ръце в жажда за внимание, нежност, да бъде забелязана, чута, утвърдена от партньора си. Жена, която не вижда, чува, усеща собствената си привлекателност и ценност!

Всяко човешко същество има вграден сензор да улавя вътрешната красота и топлина на друго човешко същество. Мили дами и мъжете го притежават. Помисли над следното проучване:

Когато общуваш с друго човешко същество, то се влияе само 7% от това, което казваш, 35% от начина по, който звучиш и цели 58% от вътрешното ти излъчване, енергия, вибрация.

Реалността: отделяме 58% на това, как изглеждаме, 35% на това какво казваме и 7% на вътрешното си излъчване. Днес знаем как да се обличаме красиво, как да си навием косата, как да гримираме очите си и да начервим устните си, но сме забравила как да палим огъня си отвътре, как да излъчваме автентичната си сочност, как да се доверяваме на тялото и инстинктите си. Днес се развиваме интелектуално, посветени сме да контролираме мислите си и да бъдем позитивни, но често мислим позитивно, но не вибрираме позитивно.

Днес имаме  достъп до знание за съблазняване, развиване на успешни връзки, техники за омайване на мъжа. Търсим отговорите в екрана на лаптопа си, а забравяме, че те са в дълбините на матката ни.

Къде се намира центърът при жената, който е свързан с нейното излъчване, енергия и вибрация? Намира се в областта на матката. Представи си го като сфера. Това е твоят вътрешен център на красота, светлина и топлина. Това е твоето вътрешно женско огнище. Когато има огън в него, жената може да разпалва, да топли, да осветява и привлича.

Колкото по-захранена е сферата ти, толкова повече красота, светлина и топлина излъчваш. Твоят център също има нужда от своята специална храна. И ако не му я даваш, светлината, красотата и топлината започват да намаляват, а никой не иска да стои на тъмно, грозно и студено. Вярвам, че всяка жена знае коя е тази храна за нея, но в стремежа си да нахрани всички, често не остава време да нахрани себе си. Спри да гладуваш!

Позволи си да си припомниш, коя е твоята специална храна още сега. Вземи нещо за писане и си отговори на въпроса: Искам ли да продължавам да гледам на себе си, като на студено и тъмно място? Искам ли да продължавам да виждам САМО своите липси, рани, увредености? Какво е захранващо в моя живот? Каква е моята неустоимост?

Помни СЪБЛАЗНЯВАМ = ПРИВЛИЧАМ. Привлекателността не е липса на странности, рани, откачено, агресивно или уязвимо поведение. Привлекателността не е съвършенство и отсъствие на трудности! Привлекателността е наличие. Виждам, чувствам, чувам моята сила, моята неустоимост, свързвам се с нея и мога да я покажа на другия.

image (5)

Привличането казва отворена съм да дойдеш и имам нещо вкусно, което с радост ще ти дам. Ето това усещане за вкусност е ключът и да ти призная това усещане е важно за мен, там искам да бъда аз! Вярвам и ти!

 

С обич,

Марина

Аз съм Марина Байрактарова, Любовен психолог. Моите лични и групови програми помагат на развиващи се и сърцати жени, да преодолеят бариерите си в обичането, да се свържат с дарбите, сърцето и женската си енергия, за да привлекат подходящия мъж и да сътворят отношения с него изпълнени с близост и взаимност, където той ги разбира, готов е да се развива и с него се чувстват ценни|красиви|обичани.

♥ Искаш ли още вдъхновяващи и полезни материали от мен. Последвай линка и се регистрирай.

♥ Понякога една дума, изречение, ни докосват и замислят. Споделяй, това, което те докосва, така броят на докоснатите сърца расте!

♥ Съблазнявай с личен стил и естествеността на себе си. Добре дошла да разбереш как да си красива следвайки природата си. Ето какво ми сподели Михаела, след като премина тренинга: „Започнах да се обличам в цветовете на истинската ми природа и за моя изненада често получавам комплименти колко съм красива и че трябва само така да се обличам. Хареса ми, че тренингът дава възможност да погледна навътре в себе си и да се замисля “ Коя всъщност съм АЗ?“ без външна пряка намеса.“

 Последвай линка за повече информация и записване.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *