Има различни начини да съм ти полезна в личното ти пътуване. Избери си твоя!


Уебинар Женско свързване + уебинар Тайните на яйцеклетката

запис, он-лайн


Вярвам, че жените може да активираме мъжете да гравитират около нас, да ни дават внимание, да чуват и уважават чувствата ни и да ни третират като ДАМИ, когато си върнем своята ценност, когато пуснем нездравите мъже и се обърнем към здравото и истински секси мъжко. Време е да научиш тънкостите на женското свързване!


Уебинар Важното за нарцисизма

(не всеки мъж може да обича)


Сърцевидна тема в моята практика е нарцисизма. Години посветих на дълбоко обучение и много мои клиентки ме помолиха да направя уебинар по темата, защото това, което им споделям не са го срещали никъде и им дава яснота и сила в любовния им живот.


Пакет от 2 уебинара: Какво е важно да знаем за мъжете + Женски магнетизъм

запис, он-лайн

Вярвам, че жените може да активираме мъжете да гравитират около нас, да ни дават внимание, да чуват и уважават чувствата ни и да ни третират като ДАМИ, когато си върнем своята ценност, когато пуснем нездравите мъже и се обърнем към здравото и истински секси мъжко.


Уебинар Пътят до пълноценна любовна връзка

запис, он-лайн


♥ За липсващата част от пъзела, за която е задължително да си осъзната, за да си ценена, избирана, уважавана и обичана в любовния си живот ♥ Как се държи един мъж, когато не иска пълноценна връзка и от какво да се пазиш. Ще дам конкретни поведения и изречения като ориентир и как да му отговориш ♥ Отговори на някой от най-дълбоките любовни трудности както и конкретни насоки за преодоляването им


Лични консултации

1:1, 50 минути, на живо или он-лайн (скайп, вайбър)

В моята практика стъпвам на принците на гещалт терапията: осъзнаване, свързване, приемане, аз и ти сме равни. Вярвам, че няма универсални отговори и истини и че понякога имаме нужда от някой, който да ни помогне да се свържем със своята истина на сърцето и да разберем малко повече своите нужди, желания и лична история. Аз познавам този път и ще съм до теб в свързването, опознаването, приемането на твоя вътрешен женски свят.