Добре дошла на пътя на #ценнакрасиваобичана. Моите лични и групови програми те подкрепят в процеса на:

♥ Свързване, опознаване и приемане на вътрешния ти женски свят и уязвимост
Изследване и лекуване на моделите ти на обичане, които ти пречат в интимността
Изграждане на отношения с мъжете, в които да ги признаваш и да общуваш с тях, по начин, който сближава и увеличава любовта

Има различни начини да съм ти полезна в личното ти пътуване. Избери си твоя!


Академия Ценна~Красива~Обичана

Група, ОН-ЛАЙН, на живо


Он-лайн програма от 4 срещи, в която ти споделям работещи практики и свързващи упражнения, с които да отвориш сърцето си и да се свържеш с женската си същност и да имаш любовен живот, където се чувстваш ценна, видяна, ухажвана, обичана, без да губиш силата си и себе си.


Вечери по женски

Група, Вечерни часове, На живо

Вечери по женски са групови срещи, на които предоставям информация, насоки и практики, с които откликвам на най-горещите и значими въпроси по отношение на привличането на подходящия мъж и създаването на отношения, в които той се грижи за теб, готов е да ти се отдаде и с него се чувстваш #ценнакрасиваобичана жена.


Лично консултиране

1:1, 60 минути, на живо или он-лайн


В моята практика стъпвам на принците на гещалт терапията: осъзнаване, свързване, приемане, аз и ти сме равни. Вярвам, че няма универсални отговори и истини и че понякога имаме нужда от някой, който да ни помогне да се свържем със своята истина на сърцето и да разберем малко повече своите нужди, желания и лична история. Аз познавам този път и ще съм до теб в свързването, опознаването, приемането на твоя вътрешен женски свят.


Любовни насоки от Богините

1:1, 60 минути, на живо или он-лайн (скайп, вайбър)

Това e комбинация между психология, квантова физика, интуиция и древна женска практика. Получи мъдри насоки за любовния си живот, мисия и кариера от 44 Богини.