Среща с Богините

Това e комбинация между психология, квантова физика, интуиция и древна женска практика

 

Консултацията e за жени, които имат отворено съзнание, буден ум и сърце, които вярват в интуицията, които са отворени да получат отговор на важен въпрос в живота си, по начин, който надхвърля рационалното и ограниченията на сетивата и комбинира наука, древно знание и вътрешни усещания.


heart-candle-wooden-notebook-163093


mb oct 2017Аз съм Марина Байрактарова, Любовен психолог. Помагам ти да осъзнаеш и преодолееш бариерите си в обичането, да се свържеш със сърцето, чувствата и женската си сила, за да привлечеш подходящия мъж и да сътвориш отношения с него изпълнени с интимност и взаимност, където той ти дава вниманието си, готов е да се ангажира и с него се чувстваш #ценнакрасиваобичана.

 

 

 

Моята дарба е да бъда топло, любящо и подхранващо пространство, в което заедно с 44 богини да получиш напътствия за сърцето и душата по темите за привличане и задържане на желания мъж, мисия в живота ти, споделена любов, финансово изобилие.

 

Какво се случва на консултацията:

  1. Определяш важна и водеща тема за теб
  2. Формулираш въпрос, който е свързан с теб, твое поведение или развитие, нужно, за да постигнеш желаното
  3. Отварям три карти на Богини, които са пряко и прецизно свързани с твоето питане и заедно тълкуваме тяхното послание

 

Как работят картите:

  1. Точно и право в целта
  2. Свързват се с най-дълбоките ти копнежи
  3. Дават ти практични насоки, с които да разгърнеш себе си и да постигнеш желаното

 

Усети лично магията на Богините, като гледаш видеото: 13 любовни въпроса и 13 любовни насоки >>> Към видеото.

 


♥ Времетраене на една сесия: 60 минути

 

♥ Консултациите се провеждат на живо в моя кабинет с адрес гр. София, ул. Патриарх Евтимий 15Б, вход откъм ул. Хан Крум, ап.3 или  он-лайн (скайп) от всяка точка на Земята.

 

♥ Приемно време: Понеделник – Петък, има възможност за дневен или вечерен час. Моля да имате предвид, че Събота и Неделя не отговарям на обаждания и запитвания. Имам политика да връщам пропуснати обаждания.

 

♥ Цена на една сесия (на живо или он-лайн): 50 лева. Заплащането се случва предварително по банков път.

 

♥ ЕЛА НА СРЕЩА С БОГИНИТЕ НА ПРАЗНИЧНА ЦЕНА ОТ 34 ЛВ. (ВАЖИ ПРИ ЗАПЛАЩАНЕ ДО 15.12.2017 И ПРОВЕЖДАНЕ ДО 19.1.2018.)

 

♥ Запиши се на 0899990474 или love@marinabayraktarova.com. 

 

♥ Информация за плащането ще получиш след записване. Преведена сума не се връща и не се прехвърля за следващо събитие, освен в случаите, в които тренингът не се състои поради причини от страна на водещия или броя участници.

 СПОДЕЛЕНО ОТ СЪРЦЕТО

Срещата с Богините за мен е магично преживяване. С помощта на Марина се свързах с Богините вътре в мен и извън мен. Докоснах се до онова дълбоко място, от което извира моята несигурност, но и моята сила. Влязох в него със страх, после усетих как то се разширява, просветлява и отваря, за да приеме световната Женската мъдрост на Богините по един много личен начин. Почувствах успокоение, утеха и вяра, че ключът е у мен. Срещата с Богините се случва на много нива и трае, докато искаш да си там. Все още, месец по-късно, продължавам да откривам нови пластове от посланията им и да черпя от подкрепата им. Разбиране, дълбочина, приемане, разширяване, светлина, мир: това е за мен подаръкът на Богините, поднесен от Марина. Благодаря ти, Марина

Елена


Първата ми среща с Богините от „Напътствия на Богините“ на Дорийн Върчу бе за мен едно неочаквано преживяване, което ме накара да се възхитя с каква точност те показаха по какъв начин мога да променя в положителна насока отношенията със съпруга ми. Колкото пъти след това да се връщах към значението на тези три на вид най-обикновени карти и да се опивах да спазвам съветите им аз се убеждавах колко верни са за моето наранено сърце, за отношенията ни и изхода от ситуацията! Вторият път при срещата ми с тях се възхитих още повече, защото те показаха бъдещето на всяка от нас точно в посоката, за която всяка бе споделила по-рано същия ден! Сякаш са ни подслушвали и са истински живи същества! Картите сякаш оживяват в ръцете на Марина. Когато тя ги чете и обяснява, те придобиват за мен много по-силно и дълбоко значение. С картите в свои ръце тя се превръща в магьосница, и по-точно в добрата фея!

Милина