Любовни насоки от Богините

Това e комбинация между психология, квантова физика, интуиция и древна женска практика

 

Консултацията e за жени, които имат отворено съзнание, буден ум и сърце, които вярват в интуицията, които са отворени да получат отговор на важен въпрос в живота си, по начин, който надхвърля рационалното и ограниченията на сетивата и комбинира наука, древно знание и вътрешни усещания.


heart-candle-wooden-notebook-163093

 

Marina 1st Page option 3Аз съм Марина и съм любовен Психолог. Помагам на жените да имат пълноценен любовен живот, където се чувстват обичани, ценни и получават внимание и отдаденост с лекота, без да губят себе си и силата си.

 

 

 

Моята дарба е да бъда топло, любящо и подхранващо пространство, в което заедно с 44 богини да получиш напътствия за сърцето и душата по темите за привличане и задържане на желания мъж, мисия в живота ти, финансово изобилие.

 

Какво се случва на консултацията:

  1. Определяш важна и водеща тема за теб
  2. Формулираш въпрос, който е свързан с теб, твое поведение или развитие, нужно, за да постигнеш желаното
  3. Отварям три карти на Богини, които са пряко и прецизно свързани с твоето питане и заедно тълкуваме тяхното послание

 

Как работят картите:

  1. Точно и право в целта
  2. Свързват се с най-дълбоките ти копнежи
  3. Дават ти практични насоки, с които да разгърнеш себе си и да постигнеш желаното

 

Усети лично магията на Богините, като гледаш видеото: 13 любовни въпроса и 13 любовни насоки >>> Към видеото.

 


♥ Времетраене на една сесия: 60 минути

 

♥ Консултациите се провеждат на живо в моя кабинет с адрес гр. София, ул. Патриарх Евтимий 15Б, вход откъм ул. Хан Крум, ап.3 или  он-лайн (скайп) от всяка точка на Земята.

 

♥ Приемно време: Понеделник – Петък, има възможност за дневен или вечерен час.

 

♥ Цена на една сесия (на живо или он-лайн): 60 лева. Заплащането се случва предварително по банков път.

 

♥ Запиши се на 0899990474 или love@marinabayraktarova.com. 

 

♥ Информация за плащането ще получиш след записване. Преведена сума не се връща и не се прехвърля за следващо събитие.

 Искам да споделя колко безценно бе моето изживяване на консултацията с Богините-за втори път при това. Незнам как се случва,но и двата пъти получих напътствия,каквито сякаш душата ми е чакала,но не е получавала от друго място. Първият път преди година и малко,чрез помощта на Марина и Богините събрах смелост да сменя работата,в която не се чувствах ценена,както и да погледна на личната си ситуация по друг начин. Втората ни скорошна среща,отново ми даде постлания,които предстои да интегрирам в живота си. Сърдечно благодаря за топлото, истински трансформиращо преживяване с Марина и Богините! Н.

 


 

Здравейте, бих желала да споделя моят допир с Богините. Поканата от Марина за среща с тях, дойде точно в момент, в който имах нужда от насока или по – точно потвърждение, че съм на прав път. Помогнаха ми да се вслушам още по – силно във вътрешния ми глас и да не се страхувам, а да действам. Смело, нежно, с любов и разбиране към мен самата. Срещите с тях са толкова емоционални и докосващи и оставят едно приятно чувство, че Богините наистина са там, до теб! Благодаря им! М.

 


 

Срещата с Богините за мен е магично преживяване. С помощта на Марина се свързах с Богините вътре в мен и извън мен. Докоснах се до онова дълбоко място, от което извира моята несигурност, но и моята сила. Влязох в него със страх, после усетих как то се разширява, просветлява и отваря, за да приеме световната Женската мъдрост на Богините по един много личен начин. Почувствах успокоение, утеха и вяра, че ключът е у мен. Срещата с Богините се случва на много нива и трае, докато искаш да си там. Все още, месец по-късно, продължавам да откривам нови пластове от посланията им и да черпя от подкрепата им. Разбиране, дълбочина, приемане, разширяване, светлина, мир: това е за мен подаръкът на Богините, поднесен от Марина. Благодаря ти, Марина! Е.

 


 

Първата ми среща с Богините от „Напътствия на Богините“ на Дорийн Върчу бе за мен едно неочаквано преживяване, което ме накара да се възхитя с каква точност те показаха по какъв начин мога да променя в положителна насока отношенията със съпруга ми. Колкото пъти след това да се връщах към значението на тези три на вид най-обикновени карти и да се опивах да спазвам съветите им аз се убеждавах колко верни са за моето наранено сърце, за отношенията ни и изхода от ситуацията! Вторият път при срещата ми с тях се възхитих още повече, защото те показаха бъдещето на всяка от нас точно в посоката, за която всяка бе споделила по-рано същия ден! Сякаш са ни подслушвали и са истински живи същества! Картите сякаш оживяват в ръцете на Марина. Когато тя ги чете и обяснява, те придобиват за мен много по-силно и дълбоко значение. С картите в свои ръце тя се превръща в магьосница, и по-точно в добрата фея! М.