Лично консултиране

Добре дошла на пътя на #ценнакрасиваобичана. Много се радвам, че последва сърцето си. Време е за повече интимност, внимание, грижа за теб и любовния ти живот. Време е за автентично и подхранващо свързване с твоя женски свят и мъжа до теб.

Homepage 1st photo

Аз съм Марина Байрактарова, Любовен психолог. Помагам ти да осъзнаеш и преодолееш бариерите си в обичането, да се свържеш със сърцето, чувствата и женската си сила, за да привлечеш подходящия мъж и да сътвориш отношения с него изпълнени с интимност и взаимност, където той ти дава вниманието си, готов е да се ангажира и с него се чувстваш #ценнакрасиваобичана.

 

За начало те каня да си дадеш време да усетиш какво те провокира да си тук? Какво ти липсва в момента в отношенията с мъжете? Какво желаеш в любовния си живот? Какво ти е трудно в интимните отношения?

 

Може би повече разбиране. Може би да се чувстваш видяна, почувствана, оценена.

 

Може би да се усещаш по-привлекателна, уверена в общуването с мъжете. Може би да умееш да получаваш и да спреш да се прераздаваш. Може би да се чувстваш повече жена и нещата да се случват с повече удоволствие. Може би да откликваш на своите нужди, да се грижиш за себе си, да казваш НЕ на нещата, които не искаш, да показваш своята уязвима и чувствителна страна.

 

Може би да спреш да живееш спрямо очакванията на другите и да се свържеш с твоите дълбоки нужди и желания.

 

Звучи ли ти познато? Толкова добре те разбирам! И се радвам, че си тук! Няма нужда да си сама по пътя на интимността и свързването!

 

В своя път на обичане осъзнах, че ние жените, имаме нужда да се свържем с женската си природа и да се научим да се свързваме с мъжете в живота си автентично, без страх, че ще си тръгне, без да печелим любовта му, с любов към себе си и мъжа.

 

Вярвам, че любовта я усещаме, когато имаме отворено сърце и умеем да се отпускаме в интимност и дълбоко свързване, когато ценим себе си и умеем да изграждаме отношения с мъжете, в които да ги признаваме и да общуваме с тях, по начин, който сближава.

 

И това е в сърцето на моята практика!

 

ИЗВЪРВЯХ ПЪТЯ ОТ ЖЕНА, КОЯТО СЕ СРАМУВАШЕ, СТРАХУВАШЕ, КРИЕШЕ, ДОКАЗВАШЕ, ДО ЖЕНА, КОЯТО СЕ СВЪРЗА, ОПОЗНА И ПРИЕ СЕБЕ СИ. И ДНЕС СЪМ ЩАСТЛИВО СГОДЕНА ЗА ЛЮБЯЩ И ПРЕКРАСЕН МЪЖ, ДО КОЙТО СЕ ЧУВСТВАМ #ЦЕННАКРАСИВАОБИЧАНА!

 


pexels-photo-108092


 

В личната си практика стъпвам на принците на гещалттерапията: осъзнаване, свързване, приемане, тук и сега,  аз и ти сме заедно, общуваме, ценим конфиденциалността на споделеното. В този процес съм до теб. Вярвам, че няма универсални отговори и истини и че понякога имаме нужда от някой, който да ни помогне да се свържем със своята истина на сърцето и да разберем малко повече своите нужди, желания и лична история.

 

В безопасна и любяща среда те подкрепям в процеса на:

  • Преодоляване на кризи в любовния ти живот (изневяра, раздяла, конфликти)
  • Осъзнаване, опознаване и приемане на жената, която си
  • Изследване на бариерите ти в обичането и изграждането на интимност
  • Свързване с тялото ти и изразяване на твоята уязвимост
  • Грижа на раните на сърцето ти
  • Опознаване на дарбите и красотата ти
  • Осъзнаване и преодоляване на вътрешната ти критика и страхове
  • Разбиране какво имаш нужда в любовта и как да го изразяваш на мъжете до теб
  • Свързване с чувствата ти и тяхното изразяване
  • Изграждане на отношения с мъжете, в които да ги признаваш и да общуваш с тях, по начин, който сближава и увеличава любовта

 

♥ Времетраене на една сесия 60 минути

 

♥ Консултациите могат да се провеждат на живо в моя кабинет с адрес гр. София, ул. Патриарх Евтимий 15Б, вход откъм ул. Хан Крум, ап.3 или  он-лайн (скайп, вайбър, месинджър) от всяка точка на Земята.

 

♥ Приемно време: Понеделник – Петък, 11:00 – 20:30

 

♥ Цена на една сесия (на живо или он-лайн): 50 лева

 

♥ ВЗЕМИ ПАКЕТ ОТ 3 СЕСИИ НА ЦЕНА  117 ЛВ

 

♥ Запиши се на 0899990474 или love@marinabayraktarova.com. Заплащането се случва предварително по банков път. Информация ще получиш след записване. Преведена сума не се връща и не се прехвърля за следващо събитие.

 

Разбери повече за мен от моята лична история >>> www.marinabayraktarova.com/за-мен/ 

 


Ето какво споделят дамите, които се довериха и избраха Марина за свой любовен психолог.

♥♥♥

Официално и писмено – възхитена съм от това, което правиш, от енергията, която излъчваш, от смелостта и силата да правиш това, което желаеш, а не това, което се очаква от теб. Всяка среща с теб е вдъхновяваща, подхранваща, даваща повод за размисъл, осъзнаване, развитие. А.

♥♥♥

Марина, лекцията беше изключително зареждаща и вдъхновяваща. Посещавала съм и други твои лекции и семинари и съм ти много благодарна за това, което правиш. Винаги намирам неща, които ме докосват дълбоко и които после се старая да прилагам в живота си и наистина всичко се случва доста по-добре. Още веднъж благодаря, прекрасна си. Когато човек прави нещо от сърце и душа всички го забелязват, а ти си точно това! И.

♥♥♥

 

Благодаря за вдъхновяващата лекция снощи, наистина беше такава!
На моменти се притеснявах да не се разплача, защото няколко пъти ми се насълзиха очите, т.е. уцелваше ме с точност. За първи път присъствам на твоя лекция и досега не бях запозната с работата ти, но се радвам, че те препоръчаха в момент, в който се чувствам доста объркана и несигурна във връзката си и имам нужда някой да ми отвори очите по конкретни въпроси.
Честно казано всичко, което каза, ми се стори важно, защото макар да съм с 1 човек от повече от 4 години, нямам много опит с този тип взаимоотношения и ми се струва, че в момента, в който се преместих при него нещата така се объркаха, че от известно време си мисля, че всичко е приключило. Затова всеки съвет ми се стори полезен и важен и ми се иска да отделя време на повече твои лекции и семинари, защото както каза едно посещение не е достатъчно да промени начина ни на мислене и живот.

♥♥♥