Лични консултации

Marina 1st Page

Аз съм Марина Байрактарова, любовният психолог на жените. Подкрепям жените по пътя да имат пълноценна любовна връзка, да са свързани с личната си ценност и женска същност, да имат доверие в себе си, да избират подходящия за тях мъж и да спрат да се изтощават и прераздават за любов. Подкрепям те да си осъзната коя си и да разбираш какво работи в отношенията, както и ако преминаваш през болезнена раздяла, развод, изневяра, конфликти.

В моята практика стъпвам на дарбата си да създавам сигурност, да те чувам дълбоко, да ти казвам истината, да подкрепям тези процеси, които водят до пълноценна любовна връзка с подходящия мъж. Вярвам, че жените може да активираме мъжете да гравитират около нас, да ни дават внимание, да чуват чувствата ни и да ни третират като ДАМИ, когато се свържем със своята ценност и същност, когато пуснем нездравите мъже и се обърнем към здравото и истински секси мъжко. И това е в сърцето на моята практика!

 

 ♥

Тук съм за теб, ако:

♥ Преживяваш болезнена раздяла/развод, изневяра, конфликти във връзката си
♥ Те е страх да останеш сама и правиш компромиси със себе си
♥ Не получаваш качествено внимание в любовния си живот и имаш усещането, че трябва да заслужиш внимание и грижа
♥ Избираш мъже, които под някаква форма не избират теб: не са сигурни, ту те искат, ту не те искат, изчезват внезапно или не задълбочават отношенията
♥ Ти е трудно да помолиш за помощ и често се прераздаваш за другите
♥ Имаш трудности във връзката с родителите си – липса на свобода и пространство, критика и отхвърляне, неприемане на отказ, задушаващ контрол, неглижиране, тормоз
♥ Ти е трудно да се свързваш с чувствата си, нуждите си или пък да ги изразяваш
♥ Те обвиняват, че си твърде чувствителна, емоционална или несигурна

 

Работата в лично консултиране помага:

♥ Да се чувстваш по-сигурна в себе си и с повече доверие в Теб
♥ Стъпка по стъпка да цениш женската си същност и да си позволяваш да следваш своя ритъм в процеса на опознаване на мъжете
♥ Да се доверяваш на интуицията си и да не премълчаваш, когато нещо не ти харесва в отношението на мъжа
♥ Да си позволиш да получаваш и да спреш да се прераздаваш
♥ Да разпознаваш достатъчно здравите мъже, способни на дълбоки и пълноценни отношения, от нездравословните мъже
♥ Да изразяваш своите чувства и уязвимост, без да губиш силата си и уважението на мъжа
♥ Да си по-свързана с вътрешното си чувство, че си ценна, обична и достатъчна, което намалява прераздаването, за да заслужиш внимание и любов и всъщност вдъхновява подходящия мъж да ти дава повече
♥ Да имаш доверие в себе си и да цениш твоето мнение и усещания, за да изказваш своите граници с топлота и да си тръгваш, когато не получаваш, това, от което имаш нужда или си наранявана
♥ Да си позволиш да бъдеш докосвана с обич и да усещаш, че си желана, а не досадна

 

Вярвам, че жените може да активираме мъжете да гравитират около нас, да ни дават внимание, да чуват чувствата ни и да ни третират като ДАМИ, когато си върнем своята ценност, когато пуснем нездравите мъже и се обърнем към здравото и истински секси мъжко. И това е в сърцето на моята практика!

 


 

4MB-26 1000

 


 

Защо да ми се довериш?

 

Заедно с това, че съм любовен психолог, аз съм и ЖЕНА. И като жена имах своите трудности, разочарования, болка и страхове в любовния си живот и това всъщност ми помага в моята практика, защото мога да се свържа с теб, но още повече мога да те подкрепя в процесите, които помогнаха на мен да извървя пътя от необвързана, уплашена и често „прераздаваща“ се за мъжете – до омъжена, дълбоко ценена от мъжа до мен, получаваща обич, грижа и романтика дори след години връзка!

 

♥  Още причини да ми се довериш:

 • Практиката ми и е изцяло посветена на работа с жени. Както обичам да казвам: защитено пространство, само за жени, но не и против любящите, грижовни, силни, смели и достатъчно здрави мъже. Моите статии и видеа са докоснали хиляди жени в България и света, признат автор съм и консултант в престижни женски сайтове (iwoman.bg, dama.bg). Автор съм на редица уебинари: Женско свързване, Тайната на яйцеклетката, Пътят до пълноценна любовна връзка, Какво е важно да знаем за мъжете, Женски магнетизъм (как да си ухажвана жена). 
 • Radiant Woman 5 week program на Джордана Токачели, Embodied Feminine Institute, 2021
 • Art of Feminine Presence On-line Intensive 2020, Raychael Jane Groover (автор на книгата Силата да си жена)
 • Пълноправен член на Българската Асоциация по Гещалт терапия в България, www.gestaltbagt.com, 2020
 • Дипломиран гещалт терапевт към Българския Институт по Гещалт Терапия, Юни 2019
 • Дипломиран Психолог от Софийския Университет Св. Климент Охридски
 • Сертифицирана за работа индивидуално и в група по метода на позитивната психотерапия
 • Сертифициран треньор на женски групи и индивидуални консултации от Академия за треньори на Наталия Кобилкина

 

♥ РАМКА консултации с мен:

 • Цена 1 консултация > 60 лв (34 евро, при международен превод в евро) или пакет от 3 консултации с преференциална цена 180 лв. от 139 лв. (74 евро, при международен превод в евро). Пакетът е валиден 3 месеца от датата на закупуване. Може да се закупуват пакети последователно спрямо нуждите за срещи.
 • Работно време:

Он-лайн консултации – Понеделник до Петък между 11:00 – 20:00

Консултации на живо – Понеделник до Петък между 14:00 – 20:00. Между 11 и 14 не провеждам консултации в кабинета на живо, има възможност за он-лайн.

Вечерните ми часове са фиксирани от 18:00 и 19:10 и за двете и за он-лайн и за на живо. 

 • ВАЖНО: В момента съм бременна. Налична съм да се виждаме до 26.11.2021 и да преминем през процес заедно. След това съм в планирано майчинство през цялата 2022 от 27.11.2021 – 31.1.2023. В периода на майчинство няма да провеждам лични консултации и не мога да поема ангажимент да ви насоча към друг колега. 
 • Събота и Неделя не провеждам консултации
 • В почивни дни и след работно време не отговарям на съобщения и обаждания
 • При он-лайн сесии ползвам: Скайп: marina.bayraktarova или вайбър (‪0899990474‬). Важно: консултации само по телефон или e-mail, без видео връзка не провеждам.
 • При сесии на живо кабинетът ми е в гр. София, на ул. Патриарх Евтимий 15Б
 • Продължителност 1 сесия 50 минути
 • ВАЖНО: Валидност на консултациите: 3 месеца от закупуването. Срещите може да провеждаме един път месечно, седмично или един път на две седмици, като заедно обсъждаме подходящия вариант
 • Споделеното на срещите е конфиденциално!
 • При закъснение повече от 15 минути, моля да ми пишете съобщение, за да ви изчакам. ВАЖНО: Закъснение не се компенсира, освен ако не е от моя страна. Сесията ни завършва в планирания час.
 • ВАЖНО: Консултация отменена след 20:00 часа Бг време на предния ден на записания час или в деня се таксува като проведена. Изключения: здравословна ситуация (вкл. неразположение от цикъл), извънредно положение
 • Плащането се случва по банковата ми сметка, минимум 1-2 дни преди консултацията:

– на всяка каса на EasyPay (има почти във всеки голям хранителен магазин)
– във всеки клон на банка ДСК
– чрез личното ви он-лайн банкиране, ако имате активирана тази услуга

-при международни преводи, лично ползвам и препоръчвам www.wise.com

Към момента не приемам плащания през WesterUnion, MoneyGram, PayPall, Revolut.

 

 

♥ При съгласие сте добре дошла да се свържете с мен по телефон/вайбър 0899990474 или да ми пишете на love@marinabayraktarova.com, за да уточним ден и час и да получите данните за плащане. 

 

💌ВАЖНО: За съжаление в някои случаи писмата ми попадат в СПАМ/Promotions. Грижа се да отговарям бързо и навреме. Ако не сте получили отговор от мен до няколко дни, проверете в папка СПАМ/Promotions. 

 

 

 

Разбери повече за мен >>> www.marinabayraktarova.com/за-мен/ 

 


Ето какво споделят дамите, които се довериха и избраха Марина за свой любовен психолог.

♥♥♥

Официално и писмено – възхитена съм от това, което правиш, от енергията, която излъчваш, от смелостта и силата да правиш това, което желаеш, а не това, което се очаква от теб. Всяка среща с теб е вдъхновяваща, подхранваща, даваща повод за размисъл, осъзнаване, развитие. А.

♥♥♥

Марина, лекцията беше изключително зареждаща и вдъхновяваща. Посещавала съм и други твои лекции и семинари и съм ти много благодарна за това, което правиш. Винаги намирам неща, които ме докосват дълбоко и които после се старая да прилагам в живота си и наистина всичко се случва доста по-добре. Още веднъж благодаря, прекрасна си. Когато човек прави нещо от сърце и душа всички го забелязват, а ти си точно това! И.

♥♥♥

 

Благодаря за вдъхновяващата лекция снощи, наистина беше такава!
На моменти се притеснявах да не се разплача, защото няколко пъти ми се насълзиха очите, т.е. уцелваше ме с точност. За първи път присъствам на твоя лекция и досега не бях запозната с работата ти, но се радвам, че те препоръчаха в момент, в който се чувствам доста объркана и несигурна във връзката си и имам нужда някой да ми отвори очите по конкретни въпроси.
Честно казано всичко, което каза, ми се стори важно, защото макар да съм с 1 човек от повече от 4 години, нямам много опит с този тип взаимоотношения и ми се струва, че в момента, в който се преместих при него нещата така се объркаха, че от известно време си мисля, че всичко е приключило. Затова всеки съвет ми се стори полезен и важен и ми се иска да отделя време на повече твои лекции и семинари, защото както каза едно посещение не е достатъчно да промени начина ни на мислене и живот.

♥♥♥