Лични консултации

Marina 1st PageДобре дошла на пътя на #ценнакрасиваобичана. Много се радвам, че последва сърцето си. Време е за повече интимност, внимание, грижа за теб и любовния ти живот. Време е за автентично и подхранващо свързване с твоя женски свят и мъжа до теб.

 

Аз съм Марина Байрактарова, Любовен психолог. Подкрепям те в процеса на осъзнаване и преодоляване на страховете и болката ти, на свързване с чувствата ти, женската ти същност и лична сила, за да привлечеш подходящия мъж и да сътвориш отношения с него изпълнени с интимност и взаимност, където той ти дава вниманието си, готов е да се ангажира и с него се чувстваш #ценнакрасиваобичана.

 

За начало те каня да си дадеш време да усетиш какво те провокира да си тук? Какво ти липсва в момента в отношенията с мъжете? Какво желаеш в любовния си живот? Какво ти е трудно в интимните отношения?

 

Може би повече разбиране. Може би да се чувстваш видяна, почувствана, оценена.

 

Може би да се усещаш по-привлекателна, уверена в общуването с мъжете. Може би да умееш да получаваш и да спреш да се прераздаваш. Може би да се чувстваш повече жена и нещата да се случват с повече удоволствие. Може би да откликваш на своите нужди, да се грижиш за себе си, да казваш НЕ на нещата, които не искаш, да показваш своята уязвима и чувствителна страна.

 

Може би да спреш да живееш спрямо очакванията на другите и да се свържеш с твоите дълбоки нужди и желания.

 

Звучи ли ти познато? Толкова добре те разбирам! И се радвам, че си тук! Няма нужда да си сама по пътя на интимността и свързването!

 

В своя път на обичане осъзнах, че живея далеч от себе си и имам нужда да се свържa с женската си природа и да се научa да се свързвам с мъжете в живота си автентично, без страх, че ще си тръгне, без да печеля любовта му, с любов към себе си и мъжа.

 

Вярвам, че любовта я усещаме, когато имаме отворено сърце и умеем да се отпускаме в интимност и дълбоко свързване, когато ценим себе си и умеем да изграждаме отношения с мъжете, в които да ги признаваме и да общуваме с тях, по начин, който сближава.

 

И това е в сърцето на моята практика!

 


pexels-photo-108092


 

В личната си практика стъпвам на принците на гещалттерапията: осъзнаване, свързване, приемане, тук и сега,  аз и ти сме заедно, общуваме, ценим конфиденциалността на споделеното. В този процес съм до теб. Вярвам, че няма универсални отговори и истини и че понякога имаме нужда от някой, който да ни помогне да се свържем със своята истина на сърцето и да разберем малко повече своите нужди, желания и лична история.

 

В безопасна и любяща среда те подкрепям в процеса на:

 

♥ Преодоляване на кризи в любовния ти живот (изневяра, раздяла, конфликти)

♥ Осъзнаване, опознаване и приемане на жената, която си

♥ Изследване на бариерите ти в обичането и изграждането на интимност

♥ Свързване с тялото ти и изразяване на твоята уязвимост

♥ Грижа на раните на сърцето ти

♥ Опознаване на дарбите и красотата ти

♥ Осъзнаване и преодоляване на вътрешната ти критика и страхове

♥ Разбиране какво имаш нужда в любовта и как да го изразяваш на мъжете до теб

♥ Свързване с чувствата ти и тяхното изразяване

♥ Изграждане на отношения с мъжете, в които да ги признаваш и да общуваш с тях, по начин, който сближава и увеличава любовта

 

 

♥ Консултациите могат да се провеждат на живо в моя кабинет с адрес гр. София, ул. Патриарх Евтимий 15Б, вход откъм ул. Хан Крум, ап.3 или  он-лайн (скайп, вайбър, месинджър) от всяка точка на Земята.

 

♥ Времетраене на една сесия: 60 минути

 

♥ Приемно време: Понеделник – Петък, дневни и вечерни часове, спрямо договорка

 

♥ Цена на една сесия (на живо или он-лайн): 60 лева / 34 euro 

 

♥ ВЗЕМИ ПАКЕТ ОТ 3 СЕСИИ НА ЦЕНА 139 ЛВ / 74 euro

 

♥ Запиши се на 0899990474 или love@marinabayraktarova.com. Заплащането се случва предварително по банков път. Информация ще получиш след записване. Преведена сума не се връща и не се прехвърля за следващо събитие.

 

Разбери повече за мен >>> www.marinabayraktarova.com/за-мен/ 

 


Ето какво споделят дамите, които се довериха и избраха Марина за свой любовен психолог.

♥♥♥

Официално и писмено – възхитена съм от това, което правиш, от енергията, която излъчваш, от смелостта и силата да правиш това, което желаеш, а не това, което се очаква от теб. Всяка среща с теб е вдъхновяваща, подхранваща, даваща повод за размисъл, осъзнаване, развитие. А.

♥♥♥

Марина, лекцията беше изключително зареждаща и вдъхновяваща. Посещавала съм и други твои лекции и семинари и съм ти много благодарна за това, което правиш. Винаги намирам неща, които ме докосват дълбоко и които после се старая да прилагам в живота си и наистина всичко се случва доста по-добре. Още веднъж благодаря, прекрасна си. Когато човек прави нещо от сърце и душа всички го забелязват, а ти си точно това! И.

♥♥♥

 

Благодаря за вдъхновяващата лекция снощи, наистина беше такава!
На моменти се притеснявах да не се разплача, защото няколко пъти ми се насълзиха очите, т.е. уцелваше ме с точност. За първи път присъствам на твоя лекция и досега не бях запозната с работата ти, но се радвам, че те препоръчаха в момент, в който се чувствам доста объркана и несигурна във връзката си и имам нужда някой да ми отвори очите по конкретни въпроси.
Честно казано всичко, което каза, ми се стори важно, защото макар да съм с 1 човек от повече от 4 години, нямам много опит с този тип взаимоотношения и ми се струва, че в момента, в който се преместих при него нещата така се объркаха, че от известно време си мисля, че всичко е приключило. Затова всеки съвет ми се стори полезен и важен и ми се иска да отделя време на повече твои лекции и семинари, защото както каза едно посещение не е достатъчно да промени начина ни на мислене и живот.

♥♥♥