Лични консултации

Marina 1st Page

Аз съм Марина Байрактарова, любовният психолог на жените. Вече 10 години подкрепям жените да имат яснота в любовния си живот, да осъзнаят с какви мъже имат отношения, да разбират дали са с нарцистичен мъж, майка, сестра, приятелка. Подкрепям ги по пътя на осъзнаване, грижа, приемане на объркването, болката, гнева, скръбта, която е натрупана в тях. Подкрепям жените да разпознават нездравото от здравото поведение, за да избират ангажиран, стабилен, загрижен за тяхното благополучие мъж.

 

 

Познавам в дълбочина трудностите, които изпитваме в любовния си живот и във вътрешния си женски свят. Вярвам, че жените може да имаме отношения, в които получаваме грижа, уважение, нежност и разбиране на чувствата ни, когато пуснем нездравите мъже и се обърнем към здравото и истински секси мъжко. И това е в сърцето на моята практика!
За мен е важно да се чувстваш сигурна, усетена на дълбоко ниво, подкрепена и изслушана. Грижа се да ти казвам истината, да създавам пространство лишено от критика, засрамване или съдене, пространство на уважение и топлина към дълбокото и уязвимото.

 

 ♥

Тук съм за теб, ако:

♥ Преживяваш болезнена раздяла/развод, изневяра, конфликти във връзката си

♥ Съмняваш се дали не си с нарцистичен мъж или майка, сестра или приятелка

♥ Объркана си от мъжа: ту те иска, ту не те иска, изчезва внезапно или не задълбочава отношенията, а пък сте имали уникално свързване

♥ Страх те е  да останеш сама и правиш компромиси със себе си

♥ Не получаваш качествено внимание в любовния си живот и имаш усещането, че трябва да заслужиш внимание и грижа

♥ Често границите ти са прекрачвани неуважително

♥ Трудно ти е да помолиш за помощ и се прераздаваш за другите

♥ Имаш трудности във връзката с родителите си – липса на свобода и пространство, критика и отхвърляне, неприемане на отказ, задушаващ контрол, неглижиране, тормоз

♥ Трудно ти е да се свързваш с чувствата си, нуждите си или пък да ги изразяваш, съответно натрупваш болка, гняв, избухваш, страдаш от натрапливи мисли

♥ Обвиняват те, че си твърде чувствителна, емоционална или несигурна

 

Вярвам, че жените може да имаме отношения, в които получаваме грижа, уважение, нежност и разбиране на чувствата ни, когато пуснем нездравите мъже и се обърнем към здравото и истински секси мъжко. И това е в сърцето на моята практика!

 


 

4MB-26 1000

 


 

Защо да ми се довериш?

 

Едновременно с това, че съм любовен психолог, аз съм и ЖЕНА. Познавам в дълбочина трудностите, които изпитваме в любовния си живот и във вътрешния си женски свят. Мога да се свържа с теб, да те разбера, да получиш яснота, да получиш подкрепа, както аз получих и извървях пътя от нездравите и болезнени нарцистични отношения до споделена и все по-здрава любовна връзка със съпруга ми. Ден след ден градим нашето семейство заедно. Желаният ни любовен живот започва отвътре навън, със свързване с тялото ни, чувствата ни, с осъзнаването ни като жени. Когато сме сигурни в себе си и се чувстваме ценни и достойни, тогава изграждаме отношения с мъжете на взаимност, уважение, обич и желание.

 

♥  Още причини да ми се довериш:

  • Практиката ми и е изцяло посветена на работа с жени. Както обичам да казвам: защитено пространство, само за жени, но не и против любящите, грижовни, силни, смели и достатъчно здрави мъже. Моите статии и видеа са докоснали хиляди жени в България и света, признат автор съм и консултант в престижни женски сайтове (iwoman.bg, dama.bg). Автор съм на редица уебинари: Женско свързване, Тайната на яйцеклетката, Пътят до пълноценна любовна връзка, Какво е важно да знаем за мъжете, Женски магнетизъм (как да си ухажвана жена). 
  • Radiant Woman 5 week program на Джордана Токачели, Embodied Feminine Institute, 2021
  • Art of Feminine Presence On-line Intensive 2020, Raychael Jane Groover (автор на книгата Силата да си жена)
  • Пълноправен член на Българската Асоциация по Гещалт терапия в България, www.gestaltbagt.com, 2020
  • Дипломиран гещалт терапевт към Българския Институт по Гещалт Терапия, Юни 2019
  • Дипломиран Психолог от Софийския Университет Св. Климент Охридски
  • Сертифицирана за работа индивидуално и в група по метода на позитивната психотерапия
  • Сертифициран треньор на женски групи и индивидуални консултации от Академия за треньори на Наталия Кобилкина

 

 

 Добре си дошла! Провеждам лични консултации на живо или он-лайн. Ето и детайлите:

 

Благодаря ви за доверието!

 

За провеждането на лични консултации за мен е важно да сте съгласни и да спазвате следната рамка по отношение на записвания, работно време, плащания, откази и закъснения.

 

# Цена 1 консултация > 70 лв или пакет от 3 консултации с преференциална цена от 179 лв.

Важно е да знаете, че пакетът е валиден 3 месеца от датата на закупуване! Може да се закупуват пакети последователно спрямо нуждите за срещи. Провеждам консултации он-лайн и на живо.

 

# Продължителност 1 сесия 50 минути

 

# Работно време, в което мога да съм налична за консултации на живо или он-лайн

Сряда

17:00 – 17:50

18:00 – 18:50

19:00 – 19:50

 

Четвъртък

17:00 – 17:50

18:00 – 18:50

19:00 – 19:50

 

Петък

17:00 – 17:50

18:00 – 18:50

19:00 – 19:50

 

 

# Лятна ваканция 2024: Август и Септември

 

# При он-лайн сесии ползвам: Вайбър (‪0899990474‬) или Скайп: marina.bayraktarova
Важно: консултации само по телефон или e-mail, без видео връзка не провеждам.

 

# При сесии на живо кабинетът ми е на адрес гр. София, бул. Патриарх Евтимий, близо до новата метростанция – точен адрес ще получите при записване

 

# При закупен пакет консултациите имат давност да се проведат в рамките на 3 месеца от датата на закупуване. Срещите може да провеждаме един път месечно или един път на две седмици, като заедно обсъждаме подходящия вариант

 

# Споделеното на срещите е конфиденциално!

 

# При закъснение повече от 15 минути, моля да ми пишете, за да ви изчакам. Важно: закъснение не се компенсира, освен ако не е от моя страна. Сесията ни завършва в планирания час.

 

# ВАЖНО: Консултация отменена след 19:00 часа Бг време на предния ден на записания час или в деня се таксува като проведена. Изключения: здравословни ситуации (вкл. и неразположение при цикъл) 

 

# ВАЖНО: Първо уточняваме и записваме час, спрямо работното време и след това се прави плащане.

 

Плащането се случва по банковата ми сметка, минимум 1 ден преди записания час, може и по-рано и се изпраща снимка на превода/платежното.

 

Преводи по банковата сметка могат да бъдат случени:

– на всяка каса на EasyPay (има почти във всеки голям хранителен магазин)

– чрез личното ви он-лайн банкиране, ако имате активирана тази услуга

– при международни банкови преводи препоръчвам www.wise.com. Лично го ползвам и има покритие в цяла Европа, САЩ и Канада.
Към момента не приемам плащания през WesterUnion, MoneyGram, PayPall, Revolut (освен, ако преводът е към банковата ми сметка

 

Банковата сметка се изпраща при записване. Запиши си лична консултация на живо или он-лайн на вайбър на номер 089999047.

 

Тук съм за теб,

Марина

 

 

♥ Вземи пакет от запис на 2 уебинара: ЖЕНСКО СВЪРЗВАНЕ + ТАЙНИТЕ НА ЯЙЦЕКЛЕТКАТА: http://marinabayraktarova.com/2020/11/06/женско-свързване/

♥ Вземи пакет от запис на 2 уебинара: КАКВО Е ВАЖНО ДА ЗНАЕМ ЗА ОБВЪРЗВАНЕТО/МЪЖЕТЕ + ЖЕНСКИ МАГНЕТИЗЪМ: http://marinabayraktarova.com/2020/02/20/празничен-пакет-2-уебинара/

♥ Вземи запис уебинар: ПЪТЯТ ДО ПЪЛНОЦЕННА ЛЮБОВНА ВРЪЗКА: http://marinabayraktarova.com/2020/04/16/уебинар-пътят-до-връзка/

♥ Линк безплатна група Ценна~Красива~Обичана: https://www.facebook.com/groups/1018842991468191

 

 

 

Разбери повече за мен >>> www.marinabayraktarova.com/за-мен/ 

 


Ето какво споделят дамите, които се довериха и избраха Марина за свой любовен психолог.

♥♥♥

Официално и писмено – възхитена съм от това, което правиш, от енергията, която излъчваш, от смелостта и силата да правиш това, което желаеш, а не това, което се очаква от теб. Всяка среща с теб е вдъхновяваща, подхранваща, даваща повод за размисъл, осъзнаване, развитие. А.

♥♥♥

Марина, лекцията беше изключително зареждаща и вдъхновяваща. Посещавала съм и други твои лекции и семинари и съм ти много благодарна за това, което правиш. Винаги намирам неща, които ме докосват дълбоко и които после се старая да прилагам в живота си и наистина всичко се случва доста по-добре. Още веднъж благодаря, прекрасна си. Когато човек прави нещо от сърце и душа всички го забелязват, а ти си точно това! И.

♥♥♥

 

Благодаря за вдъхновяващата лекция снощи, наистина беше такава!
На моменти се притеснявах да не се разплача, защото няколко пъти ми се насълзиха очите, т.е. уцелваше ме с точност. За първи път присъствам на твоя лекция и досега не бях запозната с работата ти, но се радвам, че те препоръчаха в момент, в който се чувствам доста объркана и несигурна във връзката си и имам нужда някой да ми отвори очите по конкретни въпроси.
Честно казано всичко, което каза, ми се стори важно, защото макар да съм с 1 човек от повече от 4 години, нямам много опит с този тип взаимоотношения и ми се струва, че в момента, в който се преместих при него нещата така се объркаха, че от известно време си мисля, че всичко е приключило. Затова всеки съвет ми се стори полезен и важен и ми се иска да отделя време на повече твои лекции и семинари, защото както каза едно посещение не е достатъчно да промени начина ни на мислене и живот.

♥♥♥