Програма Ценна~Красива~Обичана (он-лайн)

ЦеннаКрасиваОбичана Програма

 

Програмата Ценна~Красива~Обичана Е ЗА ТЕБ:

 

# Ако ти липсва внимание, грижа, усещане, че си ценна, желана жена от мъжа до теб

 

# Ако се раздаваш твърде много и твърде бързо в отношенията си. Често полагаш усилия, за да спечелиш любовта на мъжа до теб, които завършват с емоционални изблици, сълзи и заплахи, че ще си тръгнеш, но оставаш и нещата се повтарят

 

# Ако ти е трудно да изграждаш интимност и близост и често ти липсва мъжът до теб да се ангажира

 

# Ако ти е трудно да изразяваш от какво имаш нужда, трудно ти е да казваш НЕ, защото се страхуваш, че ще го загубиш и ще останеш сама

 

# Ако чувстваш, че попадаш на неподходящи мъже, мъже, които не са готови за обвързване, с които се виждаш рядко, живеете на големи разстояния и има много неяснота какви сте всъщност или които вече имат жена до себе си и ти си в ролята на другата, мъже, с които ти си активна и понякога се питаш, той въобще има ли интерес?

 

Време е да бъдеш честна със себе си. Ти си изморена от постоянно доказване, вътрешна критика, усещане, че не си достатъчна. Боли те да те вземат за даденост, да поставяш нуждите на другите пред своите, да се страхуваш, че ще останеш сама, да се задоволяваш с посредствени отношения и да понасяш грубо, незачитащо и отхвърлящо поведение на мъжа до теб.

 

Звучи ли ти познато?

 

Не е нужно да продължаваш да живееш така!

 

Ти си на правилното място, защото с радост ще ти споделя моята система за свързване с вътрешния ти женски свят, за да отвориш себе си и да привлечеш и задържиш подходящия МЪЖ!

 

Аз съм Марина Байрактарова, Любовен психолог. Подкрепям те в процеса на осъзнаване и преодоляване на страховете и болката ти, на свързване с чувствата ти, женската ти същност и лична сила, за да привлечеш подходящия мъж и да сътвориш отношения с него изпълнени с интимност и взаимност, където той ти дава вниманието си, готов е да се ангажира и с него се чувстваш #ценнакрасиваобичана.

 

 

Представи си да се чувстваш толкова #ценнакрасиваобичана, че твоят любим мъж да обожава жената в теб, да е инициативен, да те обсипва с внимание и да ти показва, че е готов да се ангажира за теб.

 

Може би в момента се съмняваш, че това е възможно за теб. Разбирам те, отново. Научени сме, че хубавите и ценни неща искат много усилия и искат много качества и способности, които може би си мислиш, че не притежаваш.

 

Знаеш ли, научих едно важно нещо, че хубавите неща в живота не винаги стават ТРУДНО, колкото стават с ПРАВИЛНА НАГЛАСА, ПОСТОЯНСТВО и ПОДХОДЯЩИ НАСОКИ. А да си отдадена на любовния си живот си заслужава, всяка минута. Вярвам, че твоето сърце копнее за свързване и споделена обич, но това трудно може да се случи, ако си откъсната от себе си, ако си в постоянно съмнение, ако си се пуснала по течението. Имам един любим израз: Твоят мъж се движи към теб, защото ти се движиш към себе си!

 

Най-естественото нещо на света е близостта, свързването, партньорството. Цялата природа ни помага в тази посока, в нашите кости и клетки е, обаче иска и ти да и помогнеш малко:).

 

Аз познавам този път, бях жена, която се срамуваше, страхуваше, криеше, печелеше мъжете. Днес се опознавам, свързвам и премам все повече и повече и днес съм щастливо сгодена за любящ и прекрасен мъж, с който се чувствам #ценнакрасиваобичана.


 

_MG_4116 1000

 


Това ме вдъхнови да сътворя програма, в която да споделя работещи практики и насоки, с които да се свържеш, опознаеш и приемеш своя вътрешен женски свят, с които да отвориш пространство за привличане на мъж, който да те цени.

 

През седмицата, а и още от миналата усетих  някаква трансформация в мен, мъжете започнаха да ме заглеждат, получих няколко покани във фейсбук от напълно непознати мъже за мен, майсторите, които ремонтират на улицата в квартала ми казват добро утро. Колегите ми казавт, че излъчвам някаква положителна енерия и съм изглеждала много добре.

М.

 

КАК ПРОГРАМАТА ЦЕННА~КРАСИВА~ОБИЧАНА ТИ ПОМАГА? ОЧАКВАТ ТЕ ПРАКТИЧНИ НАСОКИ, РАБОТЕЩИ ПРАКТИКИ, ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ, ЖЕНСКО РАЗБИРАНЕ, КОИТО ТЕ ПОДКРЕПЯТ В ПРОЦЕСА НА:

 

♥ Осъзнаване в каква енергия се появяваш в любовния си живот, която те отдалечава от близост и интимност

♥ Свързване с твоята уязвима част в теб, признаване на болката ти и лечение, чрез приемане на пътя ти

♥ Осъзнаване на ограничаващите вярвания, които носиш за себе си от дете и които не ти позволяват да се отпускаш и наслаждаваш на себе си. Ще си тръгнеш с уникална практика за тяхното трансформиране, която представям за първи път в България.

♥ Осъзнаване и свързване с нуждите и чувствата ти, което е най-важното при изграждането на сърдечна връзка с мъжа

♥ Разбиране какво е важно за жените и мъжете в отношенията и ясни насоки, с които да се чувстваш по-спокойна и уверена в етапите на ухажването и изграждането на интимност

♥ И още специални медитации, с които да се свържеш с тялото си, да се отделиш от родителите си, да събудиш женската си сила

 


Marina 2


♥♥♥

Благодарна съм, че имах възможността да участвам в Академия за Любов при Марина.Това ми даде ТОЛКОВА много пространство за мен самата, за моите чувства, за душата ми. Научих се да бъда до себе си каквото и да става – каквото и да изпитвам. Спрях да си казвам “ спри да се чувстваш така , не може“. Обикнах себе си и в момента се чувствам наистина свързана със сърцето си. Не е толкова лесно и бързо, разбира се, знам , че е процес. Но Академията даде началото. Толкова много други програми съм срещала, които уж те карат да се заобичаш, но при никои от тях не съм имала успех. При Марина с лекота започнах лека-полека да се свързвам със себе си и наистина усетих ефекта. За мен беше трудна година, но именно това ми помогна в края на годината да взема решение да участвам в Академията, което много ме излекува. Благодаря от сърце за всичко, което научих!! Толкова много полезни практики, толкова много споделена любов и подкрепа в групата.  Г.

♥♥♥

Здравейте момичета! Искам да споделя с всички вас, че за мое щастие бях част от Академия за Любов, която организира Марина. За мен това беше много ценно и специално време, научих прекрасни и особено важни неща, отворих се към себе си. Всички практики са прекрасни и наистина работят!Благодаря ти, Марина за цялто споделено знание! З.

♥♥♥

Сякаш точно за конференцията някой ми прати човек, който всъщност харесва такива форми като моите. И аз започнах наистина да вярвам, че съм хубава, независимо дали се показвам по сако и официални дрехи или съм спортна по кецове и раница.
И като заключение от цялото пътуване и емоции, разбрах/осъзнах, че искам мъж, който да се грижи за мен и да ме прави щастлива. Благодаря ти, Марина, за всичко, което научих от теб! М. няколко седмици след Академия за Любов“

♥♥♥

„Благодаря, Марина! Ти ми помогна, да бъда по – мила, по – нежна, по-любяща, по – загрижена, грижовна, по-съчувстваща, по- толерантна към себе си. И някак автоматично отношението ми и мисълта ми за другите стана такава. Имам някаква …мекота. ..прекрасно е! БЛАГОДАРЯ ТИ!!!! Г. след участието си в Академия за Любов“

♥♥♥

„Чувствам  се по-уверена в себе си. Усещането ми е, че съм по-млада от реалната ми възраст, че ставам по-красива и привлекателна, чувствам се ЖЕНА! М. един месец след края на Академия за Любов“

♥♥♥

„От семейството ми не съм почерпила много опит, моите родители никога не са говорили с мен на такива теми. С приятелките обикновено просто се оплакваме и подкрепяме, затова едно от нещата, които ми се струват ценни след нашата среща са нещата, които мъжът търси в една връзка. Ами, те са толкова логични и ясни, но трябваше някой като теб да смели и структурира информацията, за да достигне до мозъка ми. Благодаря ти още веднъж! Ще се видим скоро, сигурна съм! М. за Академия за Любов“

♥♥♥

„Огромни благодарности и възхищение към теб, че си толкова всеотдайна към своята професия, даваш на всяка една от нас лично вниманието си, усещаш ни много дълбоко и това което впечатли и ме докосна е че ти не ме осъждаш или критикуваш каква съм, а ме приемаш такава каквато съм – с моите цветове, с моята история, с моите емоции. Тренингът възроди моята женска енергия в мен. Благодаря ти! Прекрасна, слънчева и вдъхновяваща! М. за Академия за Любов“

♥♥♥


 on-line program


Какво ще получиш:

 

♥ 4 он-лайн вечерни срещи 18:30 – 21:30. Всяка среща включва ценна информация и практика, както и време за лично споделяне и насоки. Не се притеснявай, ако не може да се включиш на живо, ще има осигурен запис. Записите са достъпни за теб да ги гледаш неограничено за определен период.

 

НОВА ГРУПА МАРТ: Започваме в прекрасното новолуние в Риби на 6.3.2019 (Сряда, ), 13.3 (Сряда), 20.3 (Сряда), 27.12 ( Сряда)

БОНУС: 1 час специална групова среща за въпроси и отговори по съдържанието на програмата, лични любовни въпроси на 3.4 (Сряда) от 19:15- 20:15.

 

 

♥ Допълнителни видеа за разбиране на мъжете и свързване с женската ти сила.

 

 

♥ Затворена фейсбук група, само за участничките в Академията, в която ще отговарям на въпроси

 

♥ 1 месец подкрепа от мен и група прекрасни жени 

 

Детайли за участие:

 

♥ Нужен ти е интернет и устройство (компютър/таблет/телефон/лаптоп)

 

♥ Достъп до срещите и записа може да имаш, само ако имаш поща в Gmail/Google account. Ако нямаш може да си направиш безплатно тук: https://accounts.google.com/SignUp

 

♥ Достъп до чат и затворена група е чрез фейсбук

 

 


Цената на подобна програма, с над 12 часа на живо (он-лайн) съвместна работа + допълнителни видеа + неограничен достъп до записите 2 седмици след приключване на програмата + подкрепяща фейсбук група, буквално любовен психолог на една крачка разстояние от теб, обикновено е над 700 лв! Моето желание е да съм блзико до колкото се може повече жени. Включи се само за >>>

 

♥  169 лв. 

♥ 89 евро при превод от чужбина  

 

Внимание! Записването и плащането е отворено до 28 Февруари 2019, след тази дата няма да имаш възможност да се включиш в обявените дати.

 

♥ Включи се като ми изпратиш име, телефон, е-mail в gmail на love@marinabayraktarova.com. 

 

♥ Плащенето се случва по банков път и информация ще получиш след записване. Преведена сума не се връща и не се прехвърля за следващо събитие, освен в случаите, в които тренингът не се състои поради причини от страна на водещия.