Академия Ценна~Красива~Обичана (он-лайн)

Добре  дошла!

 

Aкадемия Ценна ~ Красива ~ Обичана е създадена, за да ти помогне, ако:

 

♥  Стомахът ти е свит на топка от негово внезапно изчезване или напускане. Вътрешно изпитваш усещането, че някъде ти грешиш и постоянно се съмняваш в себе си

♥ Постоянно мислиш за любовния си живот, за поредния мъж, нямаш желание за нищо, животът ти е сякаш сив и трескаво търсиш причините какво, кога, как се обърка и защо ти се случва всичко това!!! 

♥ Измъчваш се от интензивни чувства на болка и гняв от поредния недостъпен, критичен, агресивен, неангажиран мъж

♥ Изморена си от доказване пред мъжете, че връзката има шанс

♥ Изтощена си от опити да водиш разговор с него, да разбереш какво се случва, а той постоянно ти казва, че го притискаш

♥ Измъчваш се от въпроса дали да останеш или да си тръгнеш, дали пък няма да попаднеш на същото…

 

 

Има начин да превключиш любовния си живот!

 

Може би в момента се съмняваш, че това е възможно за теб. Много добре познавам това усещане. Вярвам, че твоето сърце копнее за свързване и споделена обич, но това трудно може да се случи, ако си се пуснала по течението. Имам един любим израз: Твоят мъж се движи към теб, защото ти се движиш към себе си!

 

Преди 6 години рестартирах любовния си живот и оттогава знам в костите си, че без риск и лична работа нещата не се получават!!! Или продължаваш да се въртиш в един болезнен и уплашен кръг или рискуваш да си помогнеш и да си дадеш по-добър шанс!

 

Аз рискувах. Скочих в тъмни и неизвестни води. След 5 години групови тренинги, 2 години лична терапия и 4 години обучение по Гещалт терапия сега вече, сега вече, бера плодове. Сгодена съм и се чувствам дълбоко обичана и ценена.

 

1000_MG_4225

 

Това не е късмет и е възможно за теб!!! Всичко е риск и ангажимент към теб самата! Част от мен не го вярваше, че е възможно. Затова не следвай тази част в теб!!! Тя е там, но тя води до самота, озлобление и една привидна самостоятелност, която тежи върху гърба и раменете ти!!! По-добре рискувай и си дай шанс. Потърси подкрепа!

 

„Разликата между утеха и подкрепа е следната: Ако цветето ви е болно, защото се намира в тъмен килер и вие започнете да му говорите успокоителни думи, това е утеха. Ако го извадите от килера и го сложите на слънце, ако му дадете да пие и после му говорите, това вече е подкрепа“

Клариса Пинкола Естес

 

Магични решения няма, но мога да ти предложа дълбока, смислена и ценна програма, след която участвалите жени споделят:

 

♥ Чувстват се по – ценни и искат по лесно за себе си
♥ По-лесно поставят граници и казват Не
♥ Усещат се повече привлекателни, уверени в общуването с мъжете
♥ Превключват от доказване, че са достойна за мъжа, към мъжът да се доказва и да ги ухажва
♥ Не се лутат толкова и имат повече яснота за себе си и повече доверие в себе си и живота

 


 

През седмицата, а и още от миналата усетих  някаква трансформация в мен, мъжете започнаха да ме заглеждат, получих няколко покани във фейсбук от напълно непознати мъже за мен, майсторите, които ремонтират на улицата в квартала ми казват добро утро. Колегите ми казавт, че излъчвам някаква положителна енерия и съм изглеждала много добре. Участничка в програмата

М.

 

 

КАК АКАДЕМИЯТА ТИ ПОМАГА? ОЧАКВАТ ТЕ ПРАКТИЧНИ НАСОКИ, РАБОТЕЩИ ПРАКТИКИ, ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ, ЖЕНСКО РАЗБИРАНЕ, КОИТО ТЕ ПОДКРЕПЯТ В ПРОЦЕСА НА:

 

♥ Какво е важно да знаеш за женската енергия и как тя ти помaга в любовния живот

♥ Какво е най-важното при изграждането на сърдечна връзка с мъжа

♥ Свързване с твоята уязвима част в теб, за да се отвориш за повече любов

♥ Осъзнаване на ограничаващите вярвания, които носиш за себе си от дете и които не ти позволяват да се отпускаш и наслаждаваш на себе си. Ще си тръгнеш с практика за тяхното трансформиране, която представям уникално за България.

♥ Какво е важно за жените и мъжете в отношенията и ясни насоки, с които да се чувстваш сигурна в любовния си живот

♥ И още специални медитации, с които да се свържеш със себе си и да събудиш женската си сила

 


Marina 2


♥♥♥

Академията, наистина, върши чудеса! Бих искала да споделя нещо ,което ми се случи преди минути.Купувах плодове и зеленчуци на пазара и почти бях привършила ,когато реших ,че трябва да си купя и копър.Продавачът беше мъж на около 30години и когато му отговорих,че не искам торбичка ,той излезе отпред до мен и ми каза ,че ще имам право на тази торбичка ,следващия път ,когато пазарувам от него и докато му се усмихвах мило ,торбичката ми с 1кг. кайсии се скъса и плодовете се разпиляха.Мъжът каза ,че ще ми помогне и събра всички плодове до един ,аз просто гледах през това време. Благодарих му, казах ,че е много мило от негова страна да направи това за мен и с взаимни пожелания за приятен ден се разделихме.Ако това се беше случило преди един месец,аз нямаше да позволя на този мъж да ми помогне и щях да си събирам разпиляното сама. Все още се чудя ,това ,аз ли съм или не съм ? Благодаря ти много Марина!

♥♥♥

Здравейте момичета! Искам да споделя с всички вас, че за мое щастие бях част от Академия за Любов, която организира Марина. За мен това беше много ценно и специално време, научих прекрасни и особено важни неща, отворих се към себе си. Всички практики са прекрасни и наистина работят!Благодаря ти, Марина за цялoто споделено знание! З.

♥♥♥

Сякаш точно за конференцията някой ми прати човек, който всъщност харесва такива форми като моите. И аз започнах наистина да вярвам, че съм хубава, независимо дали се показвам по сако и официални дрехи или съм спортна по кецове и раница.
И като заключение от цялото пътуване и емоции, разбрах/осъзнах, че искам мъж, който да се грижи за мен и да ме прави щастлива. Благодаря ти, Марина, за всичко, което научих от теб! М. няколко седмици след Академия за Любов“

♥♥♥

Благодаря, Марина! Ти ми помогна, да бъда по – мила, по – нежна, по-любяща, по – загрижена, грижовна, по-съчувстваща, по- толерантна към себе си. И някак автоматично отношението ми и мисълта ми за другите стана такава. Имам някаква …мекота. ..прекрасно е! БЛАГОДАРЯ ТИ!!!! Г. след участието си в Академия за Любов

♥♥♥

Чувствам  се по-уверена в себе си. Усещането ми е, че съм по-млада от реалната ми възраст, че ставам по-красива и привлекателна, чувствам се ЖЕНА! М. един месец след края на Академия за Любов.

♥♥♥

От семейството ми не съм почерпила много опит, моите родители никога не са говорили с мен на такива теми. С приятелките обикновено просто се оплакваме и подкрепяме, затова едно от нещата, които ми се струват ценни след нашата среща са нещата, които мъжът търси в една връзка. Ами, те са толкова логични и ясни, но трябваше някой като теб да смели и структурира информацията, за да достигне до мозъка ми. Благодаря ти още веднъж! Ще се видим скоро, сигурна съм! М. за Академия за Любов.

♥♥♥
Бих искала да споделя, че академията ми даде нов поглед над всичко, което се случва вътре в мен. Мисля, че най-голямото ми лично постижение е, че осъзнах колко изискваща съм понякога към себе си и колко строго се отнасям към моментите си на колебание, грешките, които допускам и колко се осъждам понякога и се чувствам виновна, когато нещо просто не се получава. Все още това, което се отключи в мен да съм по-грижовна и по-приемаща към мен самата, е много крехко, но сега много по-лесно забелязвам моментите, в които се връщам към „старите навици“ и си казвам … Стоп! Не така, това не ти помага! Ценното за мен е, че започвам да се грижа за себе си с повече любов и приемане. Разбира се, академията донесе промяна и в това, което се случва в личните ми отношения. Разбирам колко дълъг път е това и не съм сигурна докъде ще стигна, но всеки ден си казвам …. днес е нов ден, нека опитам отново. Благодаря за всичко споделено, за опита, за подкрепата и за окуражаващите думи. Благодаря ти, Марина, че ме подкрепи и застана до мен в момент, в който си мислех, че съм сама в тази трудност! Сигурна съм, че за мен „пътешествието“ продължава!

♥♥♥


 on-line program


Какво ще получиш:

 

♥ 4 он-лайн вечерни срещи на живо с мен от 18:30 – 21:30. Всяка среща включва ценна информация и практика, както и време за лично споделяне и насоки. Не се притеснявай, ако не може да се включиш на живо, ще има осигурен запис. Записите са достъпни за теб да ги гледаш неограничено за определен период.

 

Очаквай нови дати през 2020!

Час на срещите: 18:30 – 21:30. Дори да не може да се включиш на живо, ще имаш достъп до записите.

 

 

♥ Допълнителни видеа за разбиране на мъжете и свързване с женската ти сила.

 

 

♥  1 месец подкрепа от мен и група прекрасни жени  в специална затворена фейсбук група, само за участничките в Академията. Участието е по-желание. Ценя твоята дискретност, ако не искаш да си част от фейсбук група.

 

 

 

Детайли за участие:

 

♥ Нужен ти е интернет и устройство (компютър/таблет/телефон/лаптоп)

 

♥ Активна електронна поща – цялата информация ще преминава през нея.

 

 


Цената на подобна програма, с над 12 часа на живо (он-лайн) съвместна работа + допълнителни видеа + неограничен достъп до записите 2 седмици след приключване на програмата + подкрепяща фейсбук група, буквално любовен психолог на една крачка разстояние от теб, обикновено е над 700 лв! Включи се само за >>>

 

♥  1 плащане от 180 лв./ 95 евро 

 

♥ За записване в Академията е нужно да ми изпратиш име, телефон, е-mail на love@marinabayraktarova.com. Внимание: Формата по-долу не е за записване в Академията. Нужно е да ми изпратите писмо на love@marinabayraktarova.com