Академия Ценна~Красива~Обичана (он-лайн)

Добре  дошла!

 

Aкадемия Ценна ~ Красива ~ Обичана е създадена, за да ти помогне, ако:

 

♥  Стомахът ти е свит на топка от негово рязко или внезапно отдръпване, изчезване или напускане. Вътрешно изпитваш усещането, че някъде ти грешиш и постоянно се съмняваш в себе си

♥ Постоянно мислиш за любовния си живот, за поредния мъж, нямаш желание за нищо, животът ти е сякаш сив и трескаво търсиш причините какво, кога, как се обърка и защо ти се случва всичко това!!! 

♥ Измъчваш се от интензивни чувства на болка и гняв от поредния недостъпен, критичен, агресивен, неангажиран мъж

♥ Изморена си от доказване пред мъжете, че връзката има шанс

♥ Изтощена си от опити да водиш разговор с него, да разбереш какво се случва, а той постоянно ти казва, че го притискаш

♥ Измъчваш се от въпроса дали да останеш или да си тръгнеш, дали пък няма да попаднеш на същото…

 

 

Има начин да превключиш любовния си живот!

 

Може би в момента се съмняваш, че това е възможно за теб. Много добре познавам това усещане. Вярвам, че твоето сърце копнее за свързване и споделена обич, но това трудно може да се случи, ако си се пуснала по течението. Имам един любим израз: Твоят мъж се движи към теб, защото ти се движиш към себе си!

 

Преди 6 години рестартирах любовния си живот и оттогава знам в костите си, че без риск и лична работа нещата не се получават!!! Или продължаваш да се въртиш в един болезнен и уплашен кръг или рискуваш да си помогнеш и да си дадеш по-добър шанс!

 

Аз рискувах. Скочих в тъмни и неизвестни води. След 5 години групови тренинги, 2 години лична терапия и 4 години обучение по Гещалт терапия сега вече, сега вече, бера плодове. Сгодена съм и се чувствам дълбоко обичана и ценена.

 

1000_MG_4225

 

Това не е късмет и е възможно за теб!!! Всичко е риск и ангажимент към теб самата! Част от мен не го вярваше, че е възможно. Затова не следвай тази част в теб!!! Тя е там, но тя води до самота, озлобление и една привидна самостоятелност, която тежи върху гърба и раменете ти!!! По-добре рискувай и си дай шанс. Потърси подкрепа!

 

„Разликата между утеха и подкрепа е следната: Ако цветето ви е болно, защото се намира в тъмен килер и вие започнете да му говорите успокоителни думи, това е утеха. Ако го извадите от килера и го сложите на слънце, ако му дадете да пие и после му говорите, това вече е подкрепа“

Клариса Пинкола Естес

 

Магични решения няма, но мога да ти предложа дълбока, смислена и ценна програма, след която участвалите жени споделят:

 

♥ Чувствам се по – ценна и искам по лесно за себе си
♥ По-лесно поставям граници и казвам Не
♥ Усещам се повече привлекателна, уверена в общуването с мъжете
♥ Превключвам от доказване, че съм достойна за мъжа, към отваряне на пространство да бъда ухажвана
♥ Не се лутам толкова и имат повече яснота за себе си и повече доверие в себе си и живота

 


 

През седмицата, а и още от миналата усетих  някаква трансформация в мен, мъжете започнаха да ме заглеждат, получих няколко покани във фейсбук от напълно непознати мъже за мен, майсторите, които ремонтират на улицата в квартала ми казват добро утро. Колегите ми казавт, че излъчвам някаква положителна енерия и съм изглеждала много добре. Участничка в програмата

М.

 

 

КАК АКАДЕМИЯТА ТИ ПОМАГА? ОЧАКВАТ ТЕ НАСОКИ, РАБОТЕЩИ ПРАКТИКИ, ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ, ЖЕНСКО РАЗБИРАНЕ, КОИТО ТЕ ПОДКРЕПЯТ В ПРОЦЕСА НА:

 

♥ Какво е важно да знаеш за женската същност и как тя ти помaга в любовния живот

♥ Какво е най-важното при изграждането на сърдечна връзка с мъжа

♥ Свързване с твоята уязвима част в теб, за да се отвориш за повече любов

♥ Осъзнаване на ограничаващите вярвания, които носиш за себе си от дете и които не ти позволяват да се отпускаш и наслаждаваш на себе си. Ще си тръгнеш с практика за тяхното трансформиране, която представям уникално за България.

♥ Какво е важно за жените и мъжете в отношенията и ясни насоки, с които да се чувстваш сигурна в любовния си живот

♥ И още специални медитации, с които да се свържеш със себе си и да събудиш женската си сила

 


Marina 2


♥♥♥

Академията, наистина, върши чудеса! Бих искала да споделя нещо ,което ми се случи преди минути.Купувах плодове и зеленчуци на пазара и почти бях привършила ,когато реших ,че трябва да си купя и копър.Продавачът беше мъж на около 30години и когато му отговорих,че не искам торбичка ,той излезе отпред до мен и ми каза ,че ще имам право на тази торбичка ,следващия път ,когато пазарувам от него и докато му се усмихвах мило ,торбичката ми с 1кг. кайсии се скъса и плодовете се разпиляха.Мъжът каза ,че ще ми помогне и събра всички плодове до един ,аз просто гледах през това време. Благодарих му, казах ,че е много мило от негова страна да направи това за мен и с взаимни пожелания за приятен ден се разделихме.Ако това се беше случило преди един месец,аз нямаше да позволя на този мъж да ми помогне и щях да си събирам разпиляното сама. Все още се чудя ,това ,аз ли съм или не съм ? Благодаря ти много Марина!

♥♥♥

Здравейте момичета! Искам да споделя с всички вас, че за мое щастие бях част от Академия за Любов, която организира Марина. За мен това беше много ценно и специално време, научих прекрасни и особено важни неща, отворих се към себе си. Всички практики са прекрасни и наистина работят!Благодаря ти, Марина за цялoто споделено знание! З.

♥♥♥

Сякаш точно за конференцията някой ми прати човек, който всъщност харесва такива форми като моите. И аз започнах наистина да вярвам, че съм хубава, независимо дали се показвам по сако и официални дрехи или съм спортна по кецове и раница.
И като заключение от цялото пътуване и емоции, разбрах/осъзнах, че искам мъж, който да се грижи за мен и да ме прави щастлива. Благодаря ти, Марина, за всичко, което научих от теб! М. няколко седмици след Академия за Любов“

♥♥♥

Благодаря, Марина! Ти ми помогна, да бъда по – мила, по – нежна, по-любяща, по – загрижена, грижовна, по-съчувстваща, по- толерантна към себе си. И някак автоматично отношението ми и мисълта ми за другите стана такава. Имам някаква …мекота. ..прекрасно е! БЛАГОДАРЯ ТИ!!!! Г. след участието си в Академия за Любов

♥♥♥

Чувствам  се по-уверена в себе си. Усещането ми е, че съм по-млада от реалната ми възраст, че ставам по-красива и привлекателна, чувствам се ЖЕНА! М. един месец след края на Академия за Любов.

♥♥♥

От семейството ми не съм почерпила много опит, моите родители никога не са говорили с мен на такива теми. С приятелките обикновено просто се оплакваме и подкрепяме, затова едно от нещата, които ми се струват ценни след нашата среща са нещата, които мъжът търси в една връзка. Ами, те са толкова логични и ясни, но трябваше някой като теб да смели и структурира информацията, за да достигне до мозъка ми. Благодаря ти още веднъж! Ще се видим скоро, сигурна съм! М. за Академия за Любов.

♥♥♥
Бих искала да споделя, че академията ми даде нов поглед над всичко, което се случва вътре в мен. Мисля, че най-голямото ми лично постижение е, че осъзнах колко изискваща съм понякога към себе си и колко строго се отнасям към моментите си на колебание, грешките, които допускам и колко се осъждам понякога и се чувствам виновна, когато нещо просто не се получава. Все още това, което се отключи в мен да съм по-грижовна и по-приемаща към мен самата, е много крехко, но сега много по-лесно забелязвам моментите, в които се връщам към „старите навици“ и си казвам … Стоп! Не така, това не ти помага! Ценното за мен е, че започвам да се грижа за себе си с повече любов и приемане. Разбира се, академията донесе промяна и в това, което се случва в личните ми отношения. Разбирам колко дълъг път е това и не съм сигурна докъде ще стигна, но всеки ден си казвам …. днес е нов ден, нека опитам отново. Благодаря за всичко споделено, за опита, за подкрепата и за окуражаващите думи. Благодаря ти, Марина, че ме подкрепи и застана до мен в момент, в който си мислех, че съм сама в тази трудност! Сигурна съм, че за мен „пътешествието“ продължава!

♥♥♥


 on-line program


Какво ще получиш:

 

♥ 4 он-лайн вечерни срещи на живо с мен. Всяка среща включва ценна информация и практика, както и време за лично споделяне и насоки. Не се притеснявай, ако не може да се включиш на живо, ще има осигурен запис. Записите са достъпни за теб да ги гледаш неограничено за определен период.

 

НОВА ГРУПА 2020:

 

Седмица 1 – 11 Ноември (Сряда), 18:30 – 21:30

Седмица 2 – 18 Ноември (Сряда), 18:30 – 21:30

Седмица 3 – 25 Ноевмри (Сряда), 18:30 – 21:30

Седмица 4 – 02 Декември (Сряда),18:30 – 21:30

 

 

Дори да не може да се включиш на живо, ще имаш достъп до записите.

 

 

♥ Допълнителни видеа за разбиране на мъжете и свързване с женската ти сила.

 

 

♥  1 месец подкрепа от мен и група прекрасни жени  в специална затворена фейсбук група, само за участничките в Академията. Участието е по-желание. Ценя твоята дискретност, ако не искаш да си част от фейсбук група.

 

 

 

Детайли за участие:

 

♥ Нужен ти е интернет и устройство (компютър/таблет/телефон/лаптоп)

 

♥ Активна електронна поща – цялата информация ще преминава през нея.

 

 


Цената на подобна програма, с над 12 часа на живо (он-лайн) съвместна работа + допълнителни видеа + неограничен достъп до записите 2 седмици след приключване на програмата + подкрепяща фейсбук група, буквално любовен психолог на една крачка разстояние от теб, обикновено е над 700 лв! Включи се само за >>>

 

♥  1 плащане от 180 лв./ 95 евро 

 

♥ За записване в Академията е нужно да ми изпратиш име, телефон, е-mail на love@marinabayraktarova.com. Внимание: Формата по-долу не е за записване в Академията. Нужно е да ми изпратите писмо на love@marinabayraktarova.com