Академия Ценна~Красива~Обичана (он-лайн)

Академия-Ценна-красива-обичана

∇ Липсва ли ти усещането, че си ценна и желана?
∇ Раздаваш ли се твърде много и твърде бързо в отношенията? Полагаш ли усилия, за да спечелиш любовта на мъжа до теб?
∇  Трудно ли ти е да изграждаш интимност и близост? Липсва ли ти мъжът до теб да се ангажира и да ти дава внимание?
∇ Трудно ли ти е да казваш НЕ, да изразяваш дълбоките си уязвими чувства, защото се страхуваш?
∇  Попадаш ли на мъже, които не са готови за обвързване, с които се виждаш рядко, живеете на големи разстояния и има много неяснота какви сте всъщност или които вече имат жена до себе си и ти си в ролята на другата, мъже, с които ти си активна и понякога се питаш, той въобще има ли интерес?

 

 

Време е да бъдеш честна със себе си. Ти си изморена от постоянно доказване, вътрешна критика и страх, усещане, че не си достатъчна. Боли те да те вземат за даденост, да поставяш нуждите на другите пред своите и да се чувстваш изтощена и несигурна.

 

Ти не си сама и Няма нужда да живееш така! Аз познавам този път, бях жена, която се срамуваше, страхуваше, криеше, печелеше мъжете. Днес се опознавам, свързвам и премам все повече и повече и днес съм щастливо сгодена за любящ и топъл мъж, с който се чувствам #ценнакрасиваобичана.

 

Ти си на правилното място, защото с радост ще ти споделя моята система за свързване с вътрешния ни женски свят, за да върнеш себе си на себе си и автентично да се свързваш с мъжете, без да губиш силата си.

 

Аз съм Марина Байрактарова, Любовен психолог. Подкрепям жените в процеса да се свържат с женската си същност, чувствителност и уязвимост, да са сигурни в себе си и да имат любовен живот, където са ценени, видяни, споделени и ухажвани, без да губят силата си и себе си.

 

 

Представи си да се чувстваш толкова #ценнакрасиваобичана, че твоят любим мъж да обожава жената в теб, да е инициативен, да те обсипва с внимание и да ти показва, че е готов да се ангажира за теб.

 

 

Може би в момента се съмняваш, че това е възможно за теб. Много добре познавам това усещане. Научени сме, че хубавите и ценни неща искат много усилия и искат много качества и способности, които може би си мислиш, че не притежаваш.

 

Знаеш ли, научих едно важно нещо, че хубавите неща в живота не винаги стават ТРУДНО, колкото стават с ВЪТРЕШНО РЕШЕНИЕ, ПОСТОЯНСТВО и понякога добри НАСОКИ. А да си отдадена на любовния си живот си заслужава, всяка минута. Вярвам, че твоето сърце копнее за свързване и споделена обич, но това трудно може да се случи, ако си откъсната от себе си, ако си в постоянно съмнение, ако си се пуснала по течението. Имам един любим израз: Твоят мъж се движи към теб, защото ти се движиш към себе си!

 

Най-естественото нещо на света е близостта, свързването, партньорството. Цялата природа ни помага в тази посока, в нашите кости и клетки е, обаче иска и ти да и помогнеш малко:).

 


 

_MG_4116 1000

 


Това ме вдъхнови да сътворя програма, в която да споделя работещи практики и насоки, с които да се свържеш, опознаеш и приемеш своя вътрешен женски свят, с които да отвориш пространство за привличане на мъж, който да те цени.

 

През седмицата, а и още от миналата усетих  някаква трансформация в мен, мъжете започнаха да ме заглеждат, получих няколко покани във фейсбук от напълно непознати мъже за мен, майсторите, които ремонтират на улицата в квартала ми казват добро утро. Колегите ми казавт, че излъчвам някаква положителна енерия и съм изглеждала много добре.

М.

 

КАК АКАДЕМИЯТА ЦЕННА~КРАСИВА~ОБИЧАНА ТИ ПОМАГА? ОЧАКВАТ ТЕ ПРАКТИЧНИ НАСОКИ, РАБОТЕЩИ ПРАКТИКИ, ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ, ЖЕНСКО РАЗБИРАНЕ, КОИТО ТЕ ПОДКРЕПЯТ В ПРОЦЕСА НА:

 

♥ Какво е важно да знаеш за женската енергия и как тя ти помaга в любовния живот

♥ Какво е най-важното при изграждането на сърдечна връзка с мъжа

♥ Свързване с твоята уязвима част в теб, за да се отвориш за повече любов

♥ Осъзнаване на ограничаващите вярвания, които носиш за себе си от дете и които не ти позволяват да се отпускаш и наслаждаваш на себе си. Ще си тръгнеш с практика за тяхното трансформиране, която представям уникално за България.

♥ Какво е важно за жените и мъжете в отношенията и ясни насоки, с които да се чувстваш сигурна в любовния си живот

♥ И още специални медитации, с които да се свържеш със себе си и да събудиш женската си сила

 


Marina 2


♥♥♥

Благодарна съм, че имах възможността да участвам в Академия за Любов при Марина.Това ми даде ТОЛКОВА много пространство за мен самата, за моите чувства, за душата ми. Научих се да бъда до себе си каквото и да става – каквото и да изпитвам. Спрях да си казвам “ спри да се чувстваш така , не може“. Обикнах себе си и в момента се чувствам наистина свързана със сърцето си. Не е толкова лесно и бързо, разбира се, знам, че е процес. Но Академията даде началото. Толкова много други програми съм срещала, които уж те карат да се заобичаш, но при никои от тях не съм имала успех. При Марина с лекота започнах лека-полека да се свързвам със себе си и наистина усетих ефекта. За мен беше трудна година, но именно това ми помогна в края на годината да взема решение да участвам в Академията, което много ме излекува. Благодаря от сърце за всичко, което научих!! Толкова много полезни практики, толкова много споделена любов и подкрепа в групата.  Г.

♥♥♥

Здравейте момичета! Искам да споделя с всички вас, че за мое щастие бях част от Академия за Любов, която организира Марина. За мен това беше много ценно и специално време, научих прекрасни и особено важни неща, отворих се към себе си. Всички практики са прекрасни и наистина работят!Благодаря ти, Марина за цялoто споделено знание! З.

♥♥♥

Сякаш точно за конференцията някой ми прати човек, който всъщност харесва такива форми като моите. И аз започнах наистина да вярвам, че съм хубава, независимо дали се показвам по сако и официални дрехи или съм спортна по кецове и раница.
И като заключение от цялото пътуване и емоции, разбрах/осъзнах, че искам мъж, който да се грижи за мен и да ме прави щастлива. Благодаря ти, Марина, за всичко, което научих от теб! М. няколко седмици след Академия за Любов“

♥♥♥

„Благодаря, Марина! Ти ми помогна, да бъда по – мила, по – нежна, по-любяща, по – загрижена, грижовна, по-съчувстваща, по- толерантна към себе си. И някак автоматично отношението ми и мисълта ми за другите стана такава. Имам някаква …мекота. ..прекрасно е! БЛАГОДАРЯ ТИ!!!! Г. след участието си в Академия за Любов“

♥♥♥

„Чувствам  се по-уверена в себе си. Усещането ми е, че съм по-млада от реалната ми възраст, че ставам по-красива и привлекателна, чувствам се ЖЕНА! М. един месец след края на Академия за Любов“

♥♥♥

„От семейството ми не съм почерпила много опит, моите родители никога не са говорили с мен на такива теми. С приятелките обикновено просто се оплакваме и подкрепяме, затова едно от нещата, които ми се струват ценни след нашата среща са нещата, които мъжът търси в една връзка. Ами, те са толкова логични и ясни, но трябваше някой като теб да смели и структурира информацията, за да достигне до мозъка ми. Благодаря ти още веднъж! Ще се видим скоро, сигурна съм! М. за Академия за Любов“

♥♥♥

„Огромни благодарности и възхищение към теб, че си толкова всеотдайна към своята професия, даваш на всяка една от нас лично вниманието си, усещаш ни много дълбоко и това което впечатли и ме докосна е че ти не ме осъждаш или критикуваш каква съм, а ме приемаш такава каквато съм – с моите цветове, с моята история, с моите емоции. Тренингът възроди моята женска енергия в мен. Благодаря ти! Прекрасна, слънчева и вдъхновяваща! М. за Академия за Любов“

♥♥♥


 on-line program


Какво ще получиш:

 

♥ 4 он-лайн вечерни срещи на живо с мен от 18:30 – 21:30. Всяка среща включва ценна информация и практика, както и време за лично споделяне и насоки. Не се притеснявай, ако не може да се включиш на живо, ще има осигурен запис. Записите са достъпни за теб да ги гледаш неограничено за определен период.

 

НОВА ГРУПА ПРЕЗ НОЕВМРИ 2019!

Дати: 6.11, 13.11, 20.11, 27.11

Час на срещите: 18:30 – 21:30. Дори да не може да се включиш на живо, ще имаш достъп до записите до 31.12.2019 неограничено! 

 

 

♥ Допълнителни видеа за разбиране на мъжете и свързване с женската ти сила.

 

 

♥  1 месец подкрепа от мен и група прекрасни жени  в специална затворена фейсбук група, само за участничките в Академията. Участието е по-желание. Ценя твоята дискретност, ако не искаш да си част от фейсбук група.

 

 

 

Детайли за участие:

 

♥ Нужен ти е интернет и устройство (компютър/таблет/телефон/лаптоп)

 

♥ Активна електронна поща – цялата информация ще преминава през нея.

 

 


Цената на подобна програма, с над 12 часа на живо (он-лайн) съвместна работа + допълнителни видеа + неограничен достъп до записите 2 седмици след приключване на програмата + подкрепяща фейсбук група, буквално любовен психолог на една крачка разстояние от теб, обикновено е над 700 лв! Включи се само за >>>

 

♥  1 плащане от 180 лв./ 95 евро 

 

♥ За записване в Академията е нужно да ми изпратиш име, телефон, е-mail в gmail директно на love@marinabayraktarova.com. Внимание: Формата по-долу не е за записване в Академията. Нужно е да ми изпратите писмо на love@marinabayraktarova.com