Уебинар Пътят до пълноценна любовна връзка

7.10.2020

 

ТОЗИ УЕБИНАР Е ПОДХОДЯЩ ЗА ВСЯКА ЖЕНА:

♥ Която е необвързана или в процес на привличане на партньор, или във връзка, където преживява трудности, или във връзка, която иска да задълбочи, или в сложна ситуация: любовен триъгълник, връзка от разстояние, гоня-бягам динамика

♥ Която търси отговори и решения за трудностите в любовния си живот

♥ Която е преживяла трудности във връзката с майка си и е липсвало някой, който да я въведе в света на мъжете и любовния живот и е разчитала на своите приятелки, които обаче, също нямат опит

♥ Която избира мъже, които под някаква форма не избират нея: не са сигурни, ту я искат, ту не я искат, изчезват внезапно или не задълбочават отношенията

♥ Която дълбоко копнее да бъде видяна, уважавана, закриляна и дълбоко обичана от здраво мъжко присъствие

 

 

СЛЕД НЕГО ЩЕ СИ НАЯСНО:

♥ За липсващата част от пъзела, за която е задължително да си осъзната, за да си ценена, избирана, уважавана и обичана в любовния си живот

♥ Как се държи един мъж, когато не иска пълноценна връзка и от какво да се пазиш. Ще дам конкретни поведения и изречения като ориентир и как да му отговориш

♥ Отговори на някой от най-дълбоките любовни трудности както и конкретни насоки за преодоляването им

В моята практика стъпвам на дарбата си да създавам сигурност, да те чувам дълбоко, да ти казвам истината, да подкрепям тези процеси, които те водят до пълноценна любовна връзка с подходящия мъж. Вярвам, че жените може да активираме мъжете да гравитират около нас, да ни дават внимание, да чуват чувствата ни и да ни третират като ДАМИ, когато си върнем своята ценност, когато пуснем нездравите мъже и се обърнем към здравото и истински секси мъжко. И това е в сърцето на моята практика!

 

 

ВЗЕМИ УЕБИНАРА: 50 ЛВ. 

Ето какво е нужно да направиш. Изпрати ми мейл на love@marinabayraktarova.com с твоето име и активен e-mail и аз ще ти изпратя информация за плащането, за да получиш уебинара, колкото се може по-бързо.

 

 

Ето какво споделиха дами, като теб, които минаха през моите програми, уебинари или консултации:


„Марина, ти променяш мен и живота ми, бавно, сигурно, тухла по тухла съграждам отново себе си и се изпълвам с вяра в жената, която съм и с обич към мъжете. Благодаря, че те има. П.“

 

 

„Благодаря Марина за ценните съвети, така са ми необходими в този тежък за всички период на самоизолация и още по труден период в личния ми любовен живот“ М.

 

 

„За първи път се чувствам истинска и ценна с всичките ми лудории и странности. Благодаря ти, че ме усети и прие. Това не го е правил никой психолог досега. Поне не като съм аз клиента. Благодаря ти за твоята истинност и голямо женско сърце. Ти отключваш моята искреност. Благодаря ти за нежните думи, ласкавия глас и подадената ръка. Ти си вдъхновение за нас да вярваме в себе си.“
Ирина

 

 

„Едновременно и ясно, и дълбоко, много ми допада погледа и подхода ти в тези теми!“ С.

 

 

„За първи път присъствам на твоя лекция и досега не бях запозната с работата ти, но се радвам, че те препоръчаха в момент, в който се чувствам доста объркана и несигурна във връзката си и имам нужда някой да ми отвори очите по конкретни въпроси.

 

 

17MB-63 600

 

 

ЗАЩО ДА МИ СЕ ДОВЕРИШ?

Марина Байрактарова е любовният психолог на жените. Подкрепя жените по пътя да имат пълноценна любовна връзка, да са свързани с личната си ценност и женска същност, да имат доверие в себе си, да избират подходящия за тях мъж и да спрат да се изтощават и прераздават за любов. Подкрепя ги да са наясно със себе си и да разбират отношенията, както и ако преминават през ситуации на болезнена раздяла, развод, изневяра и конфликти.

 

 

♥ Практиката и е изцяло посветена на работа с жени. Както обича да казва: защитено пространство, само за жени, но не и против любящите, грижовни, силни, смели и достатъчно здрави мъже. Моите статии и видеа са докоснали хиляди жени в България и света, признат автор и консултант в престижни женски сайтове (iwoman.bg, dama.bg). Автор съм на редица уебинари: Женско свързване, Тайната на яйцеклетката, Пътят до пълноценна любовна връзка, Какво е важно да знаем за мъжете, Женски магнетизъм (как да си ухажвана жена).
♥ Част от програмата Art of Feminine Presence On-line Intensive 2020, Raychael Jane Groover (автор на книгата Силата да си жена)
♥ Пълноправен член на Българската Асоциация по Гещалт терапия в България, www.gestaltbagt.com
♥ Дипломиран гещалт терапевт към Българския Институт по Гещалт Терапия
♥ Дипломиран Психолог от Софийския Университет Св. Климент Охридски
♥ Сертифицирана за работа индивидуално и в група по метода на позитивната психотерапия при Ирина Кирякова
♥ Сертифициран треньор на женски групи и индивидуални консултации от Академия за треньори на Наталия Кобилкина

 

 

Заедно с това, че съм любовен психолог, аз съм и ЖЕНА. И като жена имах своите трудности, разочарования, болка и страхове в любовния си живот и това всъщност ми помага в моята практика, защото мога да се свържа с теб, но още повече мога да те подкрепя в процесите, които помогнаха на мен да извървя пътя от необвързана, уплашена и често прераздаваща се за мъжете – до омъжена, дълбоко ценена от мъжа до мен, получаваща обич, грижа и романтика дори след години връзка!

 

 

Това не е късмет и е възможно за теб! Всичко е  ангажимент и отговорност към теб самата! Част от мен не го вярваше, че е възможно. Затова не следвай тази част в теб! Тя те пази, но тя и те ограбва от обич и води до самота, изолация и една привидна самостоятелност, която тежи върху гърдите и раменете ти. По-добре рискувай и си дай шанс. Потърси подкрепа!

 

 

„Разликата между утеха и подкрепа е следната: Ако цветето ви е болно, защото се намира в тъмен килер и вие започнете да му говорите успокоителни думи, това е утеха. Ако го извадите от килера и го сложите на слънце, ако му дадете да пие и после му говорите, това вече е подкрепа“ Клариса Пинкола Естес

 

 

ВЗЕМИ УЕБИНАРА: 50 ЛВ. 

Ето какво е нужно да направиш. Изпрати ми мейл на love@marinabayraktarova.com с твоето име и активен e-mail и аз ще ти изпратя информация за плащането, за да получиш уебинара, колкото се може по-бързо.

 

 

Магични решения няма, но мога да ти предложа дълбока, смислена и ценна среща, след която няма да си същата и ще си по-близо от всякога до тази нахранваща обич. На едно място съм събрала ключовата информация, която ти е нужна, за да имаш пълноценна любовна връзка. Няма нужда да си повече объркана и разочарована от мъжете.

 

 

ВЗЕМИ УЕБИНАРА: 50 ЛВ. 

Ето какво е нужно да направиш. Изпрати ми мейл на love@marinabayraktarova.com с твоето име и активен e-mail и аз ще ти изпратя информация за плащането, за да получиш уебинара, колкото се може по-бързо.

 

 

Важно: Понякога писмата ми попадат в спам папка. Ако след записване до 1 ден не си получила отговор от мен, провери в спам папката, или папка Promotions или ми се обади на 0899990474.

 

 

Тук съм за теб,

Марина

#любовниятпсихологнажените

 

 

Полетата долу не са за закупуване за уебинара. Запиши се като ми пишеш директно на love@marinabayraktarova.com