Вечери по женски

Вечери по женски са групови срещи, на които предоставям информация, насоки и практики, с които откликвам на най-горещите и значими въпроси по отношение на свързване с женската ти сила, отваряне на сърцето, за да привлечеш подходящия мъж и създадеш отношения, в които той се грижи за теб, готов е да ти се отдаде и с него се чувстваш ценна|красива|обичана жена.

 

July 13

 

13 ЮЛИ | 19:00 – 20:30

ТЕМА: АЗ СЪМ ЖЕНА

 

 

Каня те на един летен вечерен тренинг с медитация, карти на Богините и женско свързване.  Вярвам, че чрез тази среща ще осъзнаеш ценна и полезна информация за женското в теб и ще си тръгнеш вътрешно стоплена и сияеща.

 

Бонус: Женска практика за засилване на магнетичното ти присъствие и насоки от любимите ми Богини

 

Кога: 13 Юли,  Петък | 19:00 – 20:30

 

Място: гр. София, ул. Патриарх Евтимий 15Б (вход откъм ул. Хан Крум), звънец ап.3, етаж 2

 

ЦЕНА: 40 ЛВ, ЗАПЛАЩА СЕ ПРЕДВАРИТЕЛНО ПО БАНКОВ ПЪТ. СРОКЪТ ЗА ВКЛЮЧВАНЕ Е 12 ЮЛИ

 

 

Само 6 места. Включи се, като ми изпратиш твоите имена, e-mail, телефон на love@marinabayraktarova.com или ми се обадиш на 089999 0474.

 

Моля да имате предвид, че Събота и Неделя не отговарям на обаждания и запитвания. Имам политика да връщам пропуснати обаждания.

 

*Информация за плащането ще получиш след записване. Преведена сума не се връща и не се прехвърля за следващо събитие, освен в случаите, в които тренингът не се състои поради причини от страна на организаторите или броя участници.