Вечери по женски

Вечери по женски са групови срещи, на които предоставям информация, насоки и практики, с които откликвам на най-горещите и значими въпроси по отношение на привличането на подходящия мъж и създаването на отношения, в които той се грижи за теб, готов е да ти се отдаде и с него се чувстваш ценна|красива|обичана жена.

 

vase-with-decorative-flowers_1203-1640

 

 

20 ЮНИ | 18:30 – 20:30

ТЕМА: СРЕЩА С МОЯ ВЪТРЕШЕН МЪЖ И ВЪТРЕШНА ЖЕНА 

 

 

Каня те на една много интересна практика, която включва водена визуалузация и глина. Ще се срещнеш с твоя вътрешен мъж и твоята вътрешна жена. Вярвам, че чрез тази среща ще осъзнаеш ценна и полезна информация за отношенията си с мъжете, която качествено ще подобри любовния ти живот.

 

Така че, ако си обвързана или в процес на привличане на мъж си добре дошла.

 

Кога: 20 Юни,  Вторник | 18:30 – 20:30

 

Място: гр. София, ул. Патриарх Евтимий 15Б (вход откъм ул. Хан Крум), звънец ап.3, етаж 2

 

БОНУС: ПРИ ЗАПЛАЩАНЕ (ПО БАНКОВ ПЪТ) ДО 15 ЮНИ (ВКЛЮЧИТЕЛНО), ЦЕНАТА Е

29 ЛВ.

 

 

Само 8 места. Включи се, като ми изпратиш твоите имена, e-mail, телефон на love@marinabayraktarova.com или ми се обадиш на 089999 0474.
Цена за участие от 16 Юни и на място е 39 лв.

 

Моля да имате предвид, че Събота и Неделя не отговарям на обаждания и запитвания. Имам политика да връщам пропуснати обаждания.

 

*Информация за плащането ще получиш след записване. Преведена сума не се връща и не се прехвърля за следващо събитие, освен в случаите, в които тренингът не се състои поради причини от страна на организаторите или броя участници.